Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 10

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-23-2012, 08:10 AM
Drew Mazurek's Avatar
Drew Mazurek Drew Mazurek is offline
Moderator
 
Join Date: Oct 2000
Location: Maryland, USA
Posts: 11,545
Default Do Avid HD I/Os come with the DigiLink adaptor?

that's it.

thanks.
__________________
www.drewmazurek.com

Mixing and Mastering click here to get started.
Reply With Quote
  #2  
Old 01-23-2012, 09:19 AM
audioluche audioluche is offline
Member
 
Join Date: Sep 2005
Location: St-Jean-sur-Richelieu, QC, Canada
Posts: 717
Default Re: Do Avid HD I/Os come with the DigiLink adaptor?

Yep!

At least mine (HD I\O 16) came with the adaptor, this was more than 6 months ago.

I imagine that it's still the case.

Cheers

Luc
Reply With Quote
  #3  
Old 01-23-2012, 09:23 AM
Drew Mazurek's Avatar
Drew Mazurek Drew Mazurek is offline
Moderator
 
Join Date: Oct 2000
Location: Maryland, USA
Posts: 11,545
Default Re: Do Avid HD I/Os come with the DigiLink adaptor?

great, thanks.
__________________
www.drewmazurek.com

Mixing and Mastering click here to get started.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Mini-DigiLink (M) to DigiLink (M), does it exist? klaukholm Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 2 11-17-2013 06:29 PM
FS: (EU) Avid HD3 PCIE , 2x Apogee DA16X + X-HD, Avid Digilink & AES/EBU Cables Eduardo Apolonia Buy & Sell 12 03-20-2013 05:42 PM
FS: (EU) Avid Digilink and AES/EBU cables Eduardo Apolonia Buy & Sell 0 12-07-2012 11:00 AM
What digilink adaptor(s) will I need? MixerGuy Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 9 11-18-2012 07:06 PM
VST to RTAS Adaptor vs. ReWire to RTAS Adaptor TriAxis 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 01-22-2004 11:28 PM


All times are GMT -7. The time now is 08:57 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com