Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Windows

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-06-2011, 04:15 PM
Violet Violet is offline
Member
 
Join Date: Aug 2007
Location: Salt Lake City Utah
Posts: 526
Default Is any one running i7 970 successfully with PT9?

If so with what motherboard are you using?
__________________
PT 9.0.3
Windows 7 64 bit, 2x i7 PCs, 24GB, 3 SSD's, 5 HD's
....and a couple other toys.
Reply With Quote
  #2  
Old 05-11-2011, 05:02 PM
druth77 druth77 is offline
Member
 
Join Date: Jan 2011
Location: orlando
Posts: 48
Default Re: Is any one running i7 970 successfully with PT9?

http://duc.avid.com/showthread.php?t=238426
Reply With Quote
  #3  
Old 05-11-2011, 06:00 PM
albee1952 albee1952 is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: nashville
Posts: 34,869
Default Re: Is any one running i7 970 successfully with PT9?

I think that any X58 motherboard will work. Worst case is you might need an approved firewire card
__________________
Gigabyte X79/intel i7 3930K, 32GB RAM, DIGI003 Rack
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


The better I drink...the more I mix.....

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Who is Running PT 11 HD Native successfully K Roche Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 17 09-27-2013 01:02 PM
New iMac i7 successfully running PT 8.0.3 (so far) Zooce 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 12 03-30-2010 07:52 PM
anybody running EastWest's Fab Four successfully on PT8/Pc? keithl Virtual Instruments 0 12-01-2009 07:20 AM
Is Anyone Running Kontakt Successfully with PT 6.4 Treble Hum Pro Tools TDM Systems (Mac) 5 10-31-2004 12:59 PM
Is anyone running 5.1 on OS8.6 successfully? marc@soundpost Tips & Tricks 7 06-26-2001 04:51 PM


All times are GMT -7. The time now is 06:07 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com