Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-09-2005, 05:08 PM
connelldestructo connelldestructo is offline
Member
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 2
Default Problem with hearing certain tracks.....

I run a Digi002R. I have recently strated having problems sometimes with hearing tracks. When I have a track in record, I sometimes wont hear it at all until i touch or move its fader a bit. I have the same problem with hear my aux track in which i use to hear the output of my synth module...

any help?
Reply With Quote
  #2  
Old 03-09-2005, 07:54 PM
Ruben_B Ruben_B is offline
Member
 
Join Date: Jul 2004
Location: Melbourne, Australia
Posts: 316
Default Re: Problem with hearing certain tracks.....

Quote:
When I have a track in record, I sometimes wont hear it at all until i touch or move its fader a bit.
Hi, i just noticed the same thing happening last week on a session. It hasnt happened this week tho and it seems to be really random on my system. Ive got no idea what it could be but i guess its not too much of a big deal as like you said you can just touch the fader a little and it goes back to normal. Still, its pretty annoying sometimes
Reply With Quote
  #3  
Old 03-09-2005, 07:56 PM
albee1952 albee1952 is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: nashville
Posts: 34,860
Default Re: Problem with hearing certain tracks.....

weird! Try save>close session?re-open session and see if anything changes. I haven't had that exact problem but sometimes during repeated punch-ins, my record track will not give any sound. I click record enable off and back on and it works fine again. Anytime a session gets weird on me, I close it and re-open and that usually makes the problem go away(at least for a while).
__________________
Gigabyte X79/intel i7 3930K, 32GB RAM, DIGI003 Rack
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


The better I drink...the more I mix.....

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
  #4  
Old 03-09-2005, 08:16 PM
Ruben_B Ruben_B is offline
Member
 
Join Date: Jul 2004
Location: Melbourne, Australia
Posts: 316
Default Re: Problem with hearing certain tracks.....

thanks, i'll give it a try next time it happens. Its a weird thing that just came up once and hasnt really been back since.

Cheers!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Hearing recorded tracks while recording Durstlaw FireWire and USB Audio Interfaces (Win) 6 03-19-2014 12:44 PM
Having a problem hearing audio on record enabled tracks riffmachine Pro Tools M-Powered (Win) 3 08-26-2007 07:08 PM
hearing midi tracks through mbox pmclellan 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 10-18-2005 09:44 PM
Hearing Audio with tracks muted nvtmusic Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 08-26-2004 02:07 PM
help! hearing previously recorded tracks while re-recording batti 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 11-03-2002 03:08 PM


All times are GMT -7. The time now is 03:29 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com