Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Hardware > Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #21  
Old 04-10-2013, 11:39 PM
Firechild Firechild is offline
Member
 
Join Date: Jun 2010
Location: Sweden
Posts: 805
Default Re: Just want to say GOOD JOB AVID

Quote:
Originally Posted by TOM@METRO View Post
Playback buffer separate from the record buffer, this is BIG. Goodbye record latency.

That´s taken from Logic Pro
Also dynamic CPU processing is also taken from Logic but actually that is the worst thing ever in Logic causing CPU spikes when going from a small arrangement in the verse to wall of sound when the chorus begins.
You will have a much smoother and stable workflow with "locked" CPU processing, but sure Pro Tools 11 is maybe better implemented with this than Logic. I went from Logic to Pro Tools very much for this dynamic CPU processing...
__________________
HD3 PCIe, HD I/O , HD10.3.10, Mac Pro 6 core , 24 GB RAM , GTX285 , 10.8.5 , UAD-2 Quad Satellite , ATC SCM25A Pro with ADAM Sub 12.
Reply With Quote
  #22  
Old 04-11-2013, 07:08 AM
JFreak's Avatar
JFreak JFreak is offline
Moderator
 
Join Date: Jan 2003
Location: Tampere, Finland
Posts: 17,109
Default Re: Just want to say GOOD JOB AVID

Quote:
Originally Posted by CentralCali View Post
Record latency was always a pain and now it's gone. Wahoo!
I will celebrate as soon as I can test this. What I consider a "wahoo" would be recording at 32 buffer but playback at 1024 buffer -- while producing artist monitor mixes at that 32 buffer !!!
__________________
Janne
What we do in life, echoes in eternity.
Reply With Quote
  #23  
Old 04-11-2013, 03:15 PM
zakco zakco is offline
Member
 
Join Date: Aug 2004
Location: BC Canada
Posts: 547
Default Re: Just want to say GOOD JOB AVID

Quote:
Originally Posted by JFreak View Post
I will celebrate as soon as I can test this. What I consider a "wahoo" would be recording at 32 buffer but playback at 1024 buffer -- while producing artist monitor mixes at that 32 buffer !!!
Agreed. I'm "cautiously" excited at the prospect...
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
a good experience with AVID and Sweetwater glennaudio Pro Tools 10 7 12-29-2011 05:48 PM
So how good is the AD in the Avid I/O? Touchwood Studios Pro Tools 9 0 04-02-2011 01:00 AM
Not looking good for Avid... M2E Pro Tools TDM Systems (Mac) 29 08-29-2010 11:17 AM
It doesn't feel good…Avid m4tune Pro Tools TDM Systems (Mac) 17 08-17-2010 10:23 AM
AVID Stock Up 15% on Good News Allen Hallada 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 13 07-22-2003 10:06 AM


All times are GMT -7. The time now is 06:20 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com