Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-24-2011, 05:18 AM
Coolchris77 Coolchris77 is offline
Member
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 8
Question Installing PT HD 9 on Lion 10.7.2

Hey there!

I hab a problem with my PT HD 9.0.5 installation that didn´t start anymore. So i uninstalled Protools (safe uninstall) and try to install the 9.0 from the Installation-DVD. Now here is my problem:

The installer works fine till it optimizes the system and do some packet scripting in the end. After 5 Minutes my hole RAM is filled up with Data and it uses the virt. memory on my SSD till theres no free memory left.

If i reboot my mac the ram and the SSD are back in normal conditions.

I did a clean uninstall of pro tools....same thing.

I reinstalled the 10.7.2. Combo Updated. Cleaned the whole system up with ONYX.....same thing.

I´ve installed other programs....no problems.....it´s only PT and the PT 9.0.5 Updater who causes this behavior.

I´ve never seen this on a mac before......any ideas someone ??

Thanks

Chris

P.S.: Sorry for my bad english

It´s a Mac Pro 8 Core with 10.7.2. and a OCZ Vertex 3 SSD
Reply With Quote
  #2  
Old 11-24-2011, 06:28 AM
DetroitT's Avatar
DetroitT DetroitT is offline
Member
 
Join Date: Dec 2000
Location: Detroit, Mi, USA
Posts: 2,275
Default Re: Installing PT HD 9 on Lion 10.7.2

Try the HD 9.0.5 full installer (your account product)
plus all the usual pref-cleaning and permissions etc...

Is the SSD your boot drive?
Reply With Quote
  #3  
Old 11-24-2011, 07:10 AM
Coolchris77 Coolchris77 is offline
Member
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 8
Default Re: Installing PT HD 9 on Lion 10.7.2

Thanks for your reply!

Yes the ssd is my boot drive....and everything worked fine...

To Download the full installer is a very good idea....i´ll try that later and ´ll post the result.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Installing Lion from MB pro to Mac Pro... arvid.lind Post - Surround - Video 12 12-15-2012 02:22 PM
Installing PT9 on 10.8.2 (Mountain Lion) mauruiz macOS 2 12-04-2012 03:14 PM
Need help Installing PT9 on Lion mathbishop macOS 2 02-20-2012 12:25 AM
installing PT HD9 from DVD on lion Justinp Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 1 12-17-2011 05:47 PM
trouble installing PT9.0.5 on Lion willie66 macOS 4 09-02-2011 11:18 AM


All times are GMT -7. The time now is 08:41 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com