Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 12

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-27-2015, 11:06 AM
johnsimmons johnsimmons is offline
Member
 
Join Date: Oct 2007
Location: Londinium
Posts: 260
Default "file not found" downloading HD Driver 12.3.1 from avid account

any reason i'm getting "file not found" when clicking the link in my avid account to the HD Driver 12.3.1?
Reply With Quote
  #2  
Old 12-02-2015, 09:05 PM
adogg4629 adogg4629 is offline
Member
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 42
Default Re: "file not found" downloading HD Driver 12.3.1 from avid account

I'm getting the same thing. I decided to use my "support" contract to file a claim, LOL.

AD
Reply With Quote
  #3  
Old 12-03-2015, 12:56 AM
jeffro's Avatar
jeffro jeffro is offline
Avid
 
Join Date: Jun 1999
Location: SF Bay Area
Posts: 7,525
Default Re: "file not found" downloading HD Driver 12.3.1 from avid account

Reported this to the team to fix it. In the meantime you should be able to download/install HD Driver 12.3.1 from Avid Application Manager. Do you see it listed in the Apps tab?
Reply With Quote
  #4  
Old 12-03-2015, 11:44 AM
jeffro's Avatar
jeffro jeffro is offline
Avid
 
Join Date: Jun 1999
Location: SF Bay Area
Posts: 7,525
Default Re: "file not found" downloading HD Driver 12.3.1 from avid account

This has been fixed.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PT First Launch Freezes on "Signing in to your Avid account" 2xUeL Pro Tools | First Discussion 6 12-04-2015 12:40 PM
Unable to link Avid Master Account with iLok account "Failed to access the User ID" jburik1176 Licensing & Accounts 31 09-21-2015 04:12 AM
Registered Mbox 3 not showing up on "Avid-My Account" JavierQA Pro Tools Software (Mac) 0 11-13-2014 09:55 AM
Save as > "Could not 14404 because File or folder not found (-43) while opening "..." Elias Stiza 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 04-10-2012 07:06 PM
I can´t find the "Pro Tools 9 full installer" in my AVID account anymore Alfa_Heal Pro Tools Software (Win) 0 02-08-2012 02:09 PM


All times are GMT -7. The time now is 12:37 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com