Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > macOS

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-13-2019, 08:38 PM
Rectifried Rectifried is offline
Member
 
Join Date: Apr 2000
Location: Los Angeles
Posts: 359
Default What is "Indexing" workspace Crapola

I ask this a few times a year..
W.T.F is this POS doing?
Im getting stupid =9xxx.. and ****** -6xxx
and I know how to fight back pretty well and yes Ive been doing this a loooong time darlings..



and Turbo boost switcher is helping a lot,.. CPU setter -maybe cant tell



But what the F is this shyt.. Indexing BS


stops the shut down and I can only asss-ume is scratching about behind the walls while Im working.. the little rats ass that it is


make
it

stop.
__________________
Hal Cragin On the DUC Since The Year 2000 AD

PT 2019.5, macpro 12 core trashcan 64 gigram, MBP i7 9,1 16gig ram OS 10.12.3.. TB UA Apollo16 SSD's [samsung],
Reply With Quote
  #2  
Old 03-14-2019, 04:40 AM
musicman691 musicman691 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2009
Location: The Soprano State (NJ)
Posts: 16,525
Default Re: What is "Indexing" workspace Crapola

Try putting your drives in privacy mode inside OSX's Spotlight Indexing.
__________________
Jack
See profile for system details
iMac dead & retired as of 11/4/17

QAPLA!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
"Digidesign Midi I/О" in "ProTools 10HD" in "OSX Maverics" electra1006 MIDI 0 06-18-2018 05:46 AM
workspace "Expanding tree" taking FOREVER Tim R. Pro Tools 12 9 02-13-2017 08:54 PM
Can't change external volume from "T" to "R" in workspace. [SOLVED] take77 Pro Tools 12 0 04-09-2016 04:52 PM
14 folders called "User Guide And Information" in workspace, and climbing. Delete?? skronger 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 08-13-2011 10:17 PM
Cannot Change "P" to "R" in workspace. theprof_to 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 07-08-2009 12:24 AM


All times are GMT -7. The time now is 01:29 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com