Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 12

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #11  
Old 07-10-2016, 08:41 PM
TC65 TC65 is offline
Member
 
Join Date: Jul 2015
Location: Ryde UK
Posts: 12
Default Re: sample rate of 44.1HX not supported

OK. Thanks. I reinstalled and all is OK again ...for now. Seems like a hell of a lot of issues with this sequencer.

TC65
Reply With Quote
  #12  
Old 07-10-2016, 08:43 PM
TC65 TC65 is offline
Member
 
Join Date: Jul 2015
Location: Ryde UK
Posts: 12
Default Re: sample rate of 44.1HX not supported

It was the windows control panel where the problem lay - thanks. I reinstalled as well. Cheers.

TC65
Reply With Quote
  #13  
Old 07-10-2016, 08:44 PM
TC65 TC65 is offline
Member
 
Join Date: Jul 2015
Location: Ryde UK
Posts: 12
Default Re: sample rate of 44.1HX not supported

Thanks for all your effort, Steve.

I think Pro Tools should have a health warning on the box though.

TC65
Reply With Quote
  #14  
Old 07-10-2016, 08:46 PM
TC65 TC65 is offline
Member
 
Join Date: Jul 2015
Location: Ryde UK
Posts: 12
Default Re: sample rate of 44.1HX not supported

Thanks. I just reinstalled and everything is OK again for a few weeks probably. Thinking about going back to Cubase and/or Logic but the guitar sounds in Pro Tools are the best that I have heard.

Cheers.

TC65
Reply With Quote
  #15  
Old 07-10-2016, 08:47 PM
TC65 TC65 is offline
Member
 
Join Date: Jul 2015
Location: Ryde UK
Posts: 12
Default Re: sample rate of 44.1HX not supported

Thanks. That works too!

Cheers.

TC65
Reply With Quote
  #16  
Old 07-10-2016, 08:49 PM
TC65 TC65 is offline
Member
 
Join Date: Jul 2015
Location: Ryde UK
Posts: 12
Default Re: sample rate of 44.1HX not supported

Thanks very much. That was another issue. I seemed to have a lot overnight!? Gremlins of Pro Tools?

Cheers

TC65
Reply With Quote
  #17  
Old 07-11-2016, 03:55 AM
musicman691 musicman691 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2009
Location: The Soprano State (NJ)
Posts: 16,547
Default Re: sample rate of 44.1HX not supported

Quote:
Originally Posted by MADIrouting View Post
Try Holding down the N key when the splash screen starts to change the audio engine.


Sent from my iPhone using Tapatalk
Actually you want to hold down the 'n' key as you start PT; depending on how fast one's computer is holding down the 'n' key at splash screen start may be too late.
__________________
Jack
See profile for system details
iMac dead & retired as of 11/4/17

QAPLA!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Hopefully an easy one for you guys: Opening 8 KHz sample rate / 16 bit sample size sample Pro Tools 11 2 02-24-2016 01:04 PM
ASIO Sample Rate is not supported by one or more USB interfaces born26s Windows 1 11-29-2014 02:12 PM
ASIO one or more usb ports sample rate not supported trev27 Pro Tools SE and Essential (Win) 2 12-06-2012 03:50 PM
Focusrite Saffire 56 Sample Rate Problems - Sample rates changing during start up finalcut Windows 12 02-20-2012 04:00 AM
Bit Rate/Sample Rate problem? The chipmunks? bspro 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 03-17-2008 05:40 PM


All times are GMT -7. The time now is 03:36 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com