Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Post Production > Post - Surround - Video

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-27-2009, 10:47 AM
agus agus is offline
Member
 
Join Date: Oct 1999
Location: New York, NY USA
Posts: 247
Default reconform from a new omf? Possible?

Is it possible to have a ProTools session that originated from the client as an omf...

then the client recuts the same piece (nothing new....)

supply me with a new omf and have ProTools conform the session using the original omf media? I want to retain all the mixing I did on the first omf supplied.

Basically an autoconform like on the Avid?

PT 6.4
Reply With Quote
  #2  
Old 03-27-2009, 11:04 AM
jimlongo's Avatar
jimlongo jimlongo is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: T_dot
Posts: 2,824
Default Re: reconform from a new omf? Possible?

No, but there are various software solutions that can take an EDL or Change List and apply that to a Protools session.

sorry I'm too lazy to collect all the urls for you, but if you google the following it should give you some information
Editrace
Virtual Katy
Titan
Conformalizer
__________________
noise | jimlongo
Reply With Quote
  #3  
Old 03-27-2009, 03:37 PM
KevS KevS is offline
Member
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 24
Default Re: reconform from a new omf? Possible?

And Conformer...

Http://www.slothsound.com/

Reply With Quote
  #4  
Old 03-27-2009, 04:51 PM
Brent_Sydney Brent_Sydney is offline
Member
 
Join Date: Oct 2006
Location: Sydney, Australia
Posts: 442
Default Re: reconform from a new omf? Possible?

This was discussed recently on Gearsluts post forum:
http://www.gearslutz.com/board/post-...elivering.html
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Reconform audio using one video track you kay Pro Tools 10 1 05-20-2014 12:30 PM
FCP to PT, reconform of cantar files? mr.armadillo Post - Surround - Video 13 04-18-2012 08:29 PM
Messy session after automated Reconform soundworx Post - Surround - Video 10 08-03-2010 04:48 PM
Manual Reconform nightmare garnoil Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 01-14-2010 02:36 AM


All times are GMT -7. The time now is 01:22 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com