Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > Pro Tools | S6

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-26-2019, 09:34 AM
itsmemagic itsmemagic is offline
Member
 
Join Date: Dec 2011
Location: Lyndhurst, NJ
Posts: 34
Default Playlist spill

Wouldn't it be cool if you could spill playlists just like you can spill VCAs now?
I miss not being able to select and solo playlists from the console.
Reply With Quote
  #2  
Old 02-27-2019, 05:25 AM
reichman's Avatar
reichman reichman is offline
Member
 
Join Date: Aug 2000
Location: New York
Posts: 2,108
Default Re: Playlist spill

Quote:
Originally Posted by itsmemagic View Post
Wouldn't it be cool if you could spill playlists just like you can spill VCAs now?
I miss not being able to select and solo playlists from the console.
Yes! You miss it? Which surface allowed you to do that?
__________________
Nathaniel Reichman
Supervising Producer – Re-recording Mixer
Dubway Studios
Reply With Quote
  #3  
Old 02-27-2019, 12:05 PM
crustn crustn is offline
Member
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 81
Default Re: Playlist spill

Softkeys are your friends!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Cannot spill all layouts to R Spill zone Schottlandru Pro Tools | S6 5 10-29-2017 04:21 AM
VCA Spill msw Pro Tools | Dock 2 10-19-2016 07:50 PM
S3L VCA Spill Soundrambo VENUE Live Sound Systems 8 11-04-2013 07:51 AM
A way to create a new playlist when re-recording over playlist section? jschmidtiii macOS 2 08-13-2013 02:28 AM
can you spill the playlist in the control surface????? DHG MUSIC Pro Tools TDM Systems (Mac) 12 12-30-2008 08:06 AM


All times are GMT -7. The time now is 09:13 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com