Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Pro Tools 2018

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #11  
Old 12-18-2018, 12:48 AM
Becharax's Avatar
Becharax Becharax is offline
Member
 
Join Date: Apr 2008
Location: Lebanon
Posts: 2,134
Default Re: So How is 2018.12 working for you ?

Quote:
Originally Posted by Basstian View Post
pretty solid here. Updated and just deleted the workspace and catalogue as usuals.

nothing to big to complain. one crash during changing a session (something I would not call major) no hick up or crashes during use.
How do you delete the workspace and the catalogue and what for ?
__________________
System Details:
iMac Pro 2017 8 Core Intel Xeon 3.2 Ghz
macOS 10.13.6
Pro Tools 2019.6
Logic Pro X
Reason 10.4

Apogee Thunderbridge/Apogee Symphony I/O 2x6
Eleven Rack SPDIF/Focusrite ISA Two/Onyx 1640i
UAD Satellite Quad Thunderbolt
MOOG Mother 32
Nektar Panorama P1
Axiom AIR 49/Axiom 49/Yamaha P35
Fender Mustang/Ibanez Pedals/Fender Strat/Acoustic Yamaha Guitar
Genelec 8040b/Yamaha HS80s/M-Audio BX5a
Beats Solo/Shure SRH1840

http://equipboard.com/becharasaliba
Reply With Quote
  #12  
Old 12-18-2018, 01:46 AM
Emi Emi is offline
Member
 
Join Date: Dec 2017
Location: Madrid. Spain
Posts: 266
Default Re: So How is 2018.12 working for you ?

So far, so good. Nothing fancy, pretty solid.
__________________
Mac Mini late 2012 i5 | Mac OS Mojave 10.14 | Motu 16A | Motu 828ES | Pro Tools 2019.6 Native
Reply With Quote
  #13  
Old 12-18-2018, 02:24 AM
noiseboyuk noiseboyuk is offline
Member
 
Join Date: May 2011
Location: UK
Posts: 1,114
Default Re: So How is 2018.12 working for you ?

2 major crashes so far in a morning of working, just doing normal stuff. 2018.7 was solid for me until I encountered a problem with Strip Silence, and foolishly thought updating might help. I'll see how it carries on, 1 more crash and I think I'll roll back.
__________________
Guy Rowland
www.guyrowland.co.uk

PT 2018HD; W10 Pro; i7 7820X; 64gb RAM; RME Babyface; UAD Quad Satellite USB; GTX 1050i
Reply With Quote
  #14  
Old 12-18-2018, 03:34 AM
PhiBee's Avatar
PhiBee PhiBee is offline
Member
 
Join Date: Sep 2011
Location: Strasbourg - FRANCE
Posts: 134
Default Re: So How is 2018.12 working for you ?

Nice and smooth over here. Same as 2018.10.
__________________
WIP house Prod - home studio
iMAC 4K i7 - 10.14.6 - Pro Tools 2019.6 - Audient iD22 - Behringer ADA8200 - Digidesign C|8 / Presonus Faderport. NI KK A61.
STUDIO PRO Post-prod
MAC Pro "Trash can" - 10.13.6 - Pro Tools HDX + Ultimate 2019.5 /Avid C|24/S3/ProTools|Dock. Blackmagic.
Reply With Quote
  #15  
Old 12-18-2018, 04:12 AM
Brian Hudson Brian Hudson is offline
Member
 
Join Date: Feb 2002
Location: South Africa
Posts: 58
Default Re: So How is 2018.12 working for you ?

Hi is 2018.12 qualified for the latest macOS?


Sent from my iPhone using Tapatalk
__________________
Brian Hudson
Reply With Quote
  #16  
Old 12-18-2018, 04:38 AM
Becharax's Avatar
Becharax Becharax is offline
Member
 
Join Date: Apr 2008
Location: Lebanon
Posts: 2,134
Default Re: So How is 2018.12 working for you ?

Quote:
Originally Posted by Brian Hudson View Post
Hi is 2018.12 qualified for the latest macOS?


Sent from my iPhone using Tapatalk
Only for high sierra !
__________________
System Details:
iMac Pro 2017 8 Core Intel Xeon 3.2 Ghz
macOS 10.13.6
Pro Tools 2019.6
Logic Pro X
Reason 10.4

Apogee Thunderbridge/Apogee Symphony I/O 2x6
Eleven Rack SPDIF/Focusrite ISA Two/Onyx 1640i
UAD Satellite Quad Thunderbolt
MOOG Mother 32
Nektar Panorama P1
Axiom AIR 49/Axiom 49/Yamaha P35
Fender Mustang/Ibanez Pedals/Fender Strat/Acoustic Yamaha Guitar
Genelec 8040b/Yamaha HS80s/M-Audio BX5a
Beats Solo/Shure SRH1840

http://equipboard.com/becharasaliba
Reply With Quote
  #17  
Old 12-18-2018, 10:26 AM
29CountsNY's Avatar
29CountsNY 29CountsNY is offline
Member
 
Join Date: Aug 2011
Location: Saratoga Springs, NY
Posts: 532
Default Re: So How is 2018.12 working for you ?

Built a new High Sierra partition and loaded 2018.12 and have no major issue to report....so far.
__________________
www.montabonsound.com
www.29counts.com

Pro Tools HD 2019.6 | HD Native PCIe & HD Native Thunderbolt | Lynx Aurora 16 HD | HD I/O | Digi 192 | 2010 Mac Pro 12 Core 3.46ghz | macOS Mojave 10.14.4 | 48 gigs RAM | Tascam DM3200 | Crane Song Avocet II | Antelope Isochrone OCX | Universal Audio Quad & Duo | Waves Mercury + Studio Classics v10 & Abbey Road Collection
Pro Tools HD2 8.1.1 | 2 x PCIe Core Card | 2 x Digi 192 | 2009 Mac Pro Eight Core 2.26ghz
Reply With Quote
  #18  
Old 12-18-2018, 10:58 AM
xrekcor's Avatar
xrekcor xrekcor is offline
Member
 
Join Date: Jun 2018
Location: Australia
Posts: 745
Default Re: So How is 2018.12 working for you ?

no real change here, except for the claim about the CPU overload/HW sample rate error being repaired, still appears to be a problem for me.
__________________
Rob
———————————————————————————
MBP 15” 2018 macOS Mojave 10.14.6 Touch Bar and ID
2.2GHz 6 core 8 gen Intel Core i7 processor (TB’s to 4.1GHz)
32 Gb of 2400MHz DDR4, 1T SSD, Magic Mouse and Keyboard
Pro Tools 2019.6-23.# - HEAT applied, Cubase 9.5,
Yamaha TF5, UR44, BEHA4700
........and a bowl of M&M's
———————————————————————————
Reply With Quote
  #19  
Old 12-18-2018, 12:35 PM
briaboy briaboy is offline
Member
 
Join Date: Oct 2007
Location: New York City
Posts: 339
Default Re: So How is 2018.12 working for you ?

All fine here....!
Reply With Quote
  #20  
Old 12-18-2018, 01:23 PM
Eric Lambert's Avatar
Eric Lambert Eric Lambert is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: Los Angeles
Posts: 2,780
Default Re: So How is 2018.12 working for you ?

Adding a bit of clarity to my earlier post: the sluggishness is affected by the number of active plugins. This wasn't the case with 2018.8. Smaller sessions have a smooth GUI. And having a plugin like Omnisphere open will force the entire DAW to respond more slowly. Level indicators run at about 5 FPS and even the mouse lags. Again, this is with larger sessions with hungry VIs and latent plugins like Weiss, El Rey and FabFilter Q3 in Linear Mode.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Command 8 working with 2018? Myles83avid Pro Tools 2018 2 11-12-2018 12:55 AM
ProControl connected and WORKING on ProTools 2018.7 Echo studios ProControl, Control|24, Command|8 8 09-07-2018 09:48 PM
PT 2018:1 - video engine not working (for some) noiseboyuk Pro Tools 2018 13 04-05-2018 08:21 PM
SLATE RAVEN - NOT working with PT 2018.1 Seafoam_Green Pro Tools 2018 12 02-13-2018 11:47 AM


All times are GMT -7. The time now is 08:23 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com