Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #21  
Old 10-08-2012, 01:45 PM
altavek altavek is offline
Member
 
Join Date: Dec 2008
Location: Greenville, South Carolina
Posts: 13
Default Re: No sound frrom master fader

Turn off Options>Low Latency Monitoring

That's what fixed mine.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Is there any sound degradation when turning down a master fader? led5150 Tips & Tricks 38 07-30-2013 07:50 AM
issue with sound quality after ive added the master fader Duckett Pro Tools 9 10 04-24-2013 04:36 AM
i/o on master fader produces no sound using mbox pro and pro tools 10 desertguitar macOS 2 11-11-2012 03:30 PM
no sound on master fader KirinBenjamin 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 10-04-2002 09:50 AM
Why does Pt master fader sound best @ -12dB? NATEMYST Pro Tools TDM Systems (Mac) 6 06-04-2002 12:47 AM


All times are GMT -7. The time now is 11:25 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com