Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Licensing & Accounts

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #101  
Old 12-03-2018, 03:39 PM
mhender mhender is offline
Member
 
Join Date: Aug 2001
Location: Minneapolis, MN.
Posts: 100
Default Re: UVI Workstation & Falcon included with Pro Tools

Well I have three PT licenses (one Ultimate and two native) and I'm only seeing the Falcon AAX for one and no content for any of them. Messed up rollout for sure.
Reply With Quote
  #102  
Old 12-03-2018, 03:45 PM
jeffro's Avatar
jeffro jeffro is offline
Avid
 
Join Date: Jun 1999
Location: SF Bay Area
Posts: 8,273
Default Re: UVI Workstation & Falcon included with Pro Tools

Did those of you still waiting get an email announcement about these? It said... Please note that due to our volume of customers, UVI products may take approximately one week to appear in your Avid Master Account. This is also mentioned in the DUC announcement and in the PTE article.
__________________
Reply With Quote
  #103  
Old 12-03-2018, 03:49 PM
notr2d2 notr2d2 is offline
Member
 
Join Date: Sep 2002
Location: Jenkintown (Outside of Philadelphia)
Posts: 93
Default Re: UVI Workstation & Falcon included with Pro Tools

Thanks Patrick for all your help.
__________________
https://adornment.bandcamp.com/
https://andotherwonders.bandcamp.com/
http://gcsband.bandcamp.com
Mac Mini (2012)// OS 10.13.6// Eleven Rack// Pro Tools 2018.10.0

Last edited by jeffro; 12-03-2018 at 04:10 PM. Reason: Moved new topic to http://duc.avid.com/showthread.php?t=402237
Reply With Quote
  #104  
Old 12-03-2018, 05:07 PM
Hakuoki Hakuoki is offline
Member
 
Join Date: Jun 2016
Location: Toronto, Canada
Posts: 9
Default Re: Falcon

Sweet. I am super pumped... thanks for the clarification guys!
Reply With Quote
  #105  
Old 12-03-2018, 08:57 PM
jjnssn jjnssn is offline
Member
 
Join Date: May 2011
Location: Minneapolis
Posts: 527
Default Re: UVI Workstation & Falcon included with Pro Tools

Quote:
Originally Posted by jeffro View Post
Did those of you still waiting get an email announcement about these? It said... Please note that due to our volume of customers, UVI products may take approximately one week to appear in your Avid Master Account. This is also mentioned in the DUC announcement and in the PTE article.


Nope. Nothing. Nothing in my account nor ilok.



Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
__________________
____________________________________________

W10 Pro / X99 / E5-1650v3 / 64GB ECC / nVidia P1000 / ASUS TB3 AIC
PT HDX1 / OMNI / HD IO 16x16 / 11R / Kontakt Kontrol S49 / Artist Transport and Mix / UAD OCTO Satellite, Apollo Twin MKII &, x8P Thunderbolt

[Late 2013 10.14 MacBook Pro]
Reply With Quote
  #106  
Old 12-03-2018, 10:34 PM
WorldStudios WorldStudios is offline
Member
 
Join Date: Nov 2003
Location: Sweden
Posts: 786
Default Re: UVI Workstation & Falcon included with Pro Tools

Nothing here either yet. Is it a manual process? It should be able to do this in minutes or possibly hours if it is automated.

I am happy to learn that you have so many customers that you don’t have the time to do this in time, so to speak. Then spend all the enormous amounts of update and support plan fees you surely must be receiving and get the software stable+bug free and add a few features that I remember from Cubase in the 90-s like folders for tracks along with modern stuff like ARA2, console 1 integration and don’t give the management a single penny in bonuses until it is the best DAW again!
__________________
Johan Bejerholm
World Studios
Sweden

Phone +46707773443
Reply With Quote
  #107  
Old 12-04-2018, 01:08 AM
TrentWilliams TrentWilliams is offline
Member
 
Join Date: Aug 2012
Location: Wellington, New Zealand
Posts: 780
Default Re: UVI Workstation & Falcon!

Quote:
Originally Posted by Cacov View Post
Still not on my account...
Mine either .. last time they rolled out something similar, it took six weeks to receive my licences/software.

They say ‘within the next week’, but really mean ‘don’t hold your breath’.
__________________
Pro Tools 2019.6|Ultimate, UAD Apollo 8, UAD Octo+Quad Satellite, UAD Apollo Twin Quad Core, Focusrite 8PreXiMac 27" Late 2013 - 3.5GHz i7 - macOS 10.14.4 • RAM 32GB DDR3, GPU NVidia GTX 780M 4GB
Reply With Quote
  #108  
Old 12-04-2018, 06:10 AM
DonaldM's Avatar
DonaldM DonaldM is offline
Member
 
Join Date: Nov 2007
Location: Indiana
Posts: 4,001
Default Re: UVI Workstation & Falcon included with Pro Tools

Quote:
Originally Posted by jeffro View Post
Did those of you still waiting get an email announcement about these? It said... Please note that due to our volume of customers, UVI products may take approximately one week to appear in your Avid Master Account. This is also mentioned in the DUC announcement and in the PTE article.

Jeffro, I did not receive any email from Avid regarding Falcon. I know you all have the correct email for me because I did get email confirmation of my PT license renewal at the end of October. So not sure why your email announcements didn't come.


Also, as I reported earlier in this thread, Falcon did appear in my Avid App Manager, but has yet to appear in my Avid Master Account, which doesn't make sense either. So I was able to download and install it, but can't use it yet because the license hasn't been sent to iLok yet. I'm only mentioning it again because it might indicate a problem in the Avid distribution system of some sort.
__________________
"Never believe anything you hear in a song." Tyrion Lannister, Game of Thrones
Owner: Dragon Rock Productions LLC
Dell XPS 435T/9000 Win-10 Pro 24gig RAM
IntelCore i7 CPU 920@2.67GHz
Pro Tools 2018.12
Focusrite Scarlett 8i6


Reply With Quote
  #109  
Old 12-04-2018, 07:05 AM
LightWing's Avatar
LightWing LightWing is offline
Member
 
Join Date: Sep 2008
Location: Titusville, FL
Posts: 504
Default Re: UVI Workstation & Falcon included with Pro Tools

Quote:
Originally Posted by notr2d2 View Post
Thanks Patrick for all your help.
You're most welcome...I was noodling with it last night...pretty awesome...Falcon is up there at an Omnisphere level IMO. :)
__________________
Patrick

www.LightWingStudios.com

Musical Instrument Protection Accessories...Made In America.

AxeShield HD, AmpShield HD, KeyShield HD, AxeSak, AxeGlove & AxeCap

Win 10 Pro, PT 2019.5 Native, Presonus Studio One 4.5, Dell Precision T5500, Dual Processors (12 Cores), 72GB RAM, 4@500GB SSD, 2@4TB HD, Nvidia 2GB HDMI Card, Vizio 39" TV as Monitor, Presonus AudioBox USB Interface, Mackie HR-828 Monitors, Katana Head, Fishman Triple Play, AIR Music & East West Plugins, 9 Guitars...& an AMAZING wife. :)
Reply With Quote
  #110  
Old 12-04-2018, 08:04 AM
KV626's Avatar
KV626 KV626 is offline
Member
 
Join Date: Mar 2014
Location: Paris/Montreal
Posts: 450
Default Re: UVI Workstation & Falcon included with Pro Tools

Quote:
Originally Posted by LightWing View Post
Falcon is up there at an Omnisphere level IMO. :)
Really? Can't wait!
__________________
Mac Pro 5,1 (Mid-2012) 12-core 2 x 3.3 GHz / MSI RX 560 / 40GB ram / macOS 10.14.5 / Pro Tools 2019.5 / Logic Pro X 10.4.4
Arturia Keylab 88 Presonus Faderport 8 MOTU 896 iPad Air 2 w/ PT Control
NI Komplete Ultimate 11 • Albion One • Soundiron Choirs • Pianoteq • Analog Lab • VSL SE/Chamber Strings • etc
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
UVI Falcon now included with Pro Tools Update Plans and Subscriptions Avid Technical Alerts 1 12-07-2018 09:14 PM
Routing Falcon instruments to Pro Tools Voideco Pro Tools 12 7 06-29-2017 04:25 AM
Falcon - New VI from UVI DonaldM Virtual Instruments 3 11-09-2015 06:45 AM


All times are GMT -7. The time now is 08:38 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com