Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-06-2006, 02:58 PM
Riccardo Corbari Riccardo Corbari is offline
Member
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 212
Default Impossible to buy on Avid Store

tried for mac on safari and firefox. when i reach the page where is asked the ilok id, i fill it and clicking on "continue"... don't go on the next page!

any suggestion? thanks,
__________________
Studio Fuoriporta - Italy... verily everywhere...
Reply With Quote
  #2  
Old 12-06-2006, 03:59 PM
ChaplainPC ChaplainPC is offline
Member
 
Join Date: Feb 1999
Location: Tampa/St.Pete, Fl
Posts: 857
Default Re: Impossible to buy on Avid Store

Check your account. You probably bought what you were trying to buy if it was 7.3.
Reply With Quote
  #3  
Old 12-06-2006, 04:50 PM
TommyT TommyT is offline
Member
 
Join Date: Nov 2000
Location: Los Angeles CA.
Posts: 289
Default Re: Impossible to buy on Avid Store

Ya I had the same thing... I gave up & bought on the phone... I got the iLok license ok, but still havn't got the email with the code in it to download... ugh ...

Cheers Tom.,
Reply With Quote
  #4  
Old 12-06-2006, 05:14 PM
hemloc hemloc is offline
Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 227
Default Re: Impossible to buy on Avid Store

Same problem here... Using Firefox, and can't even click the button. Using IE, can click the button but it doesn't do anything at all, grrr =(....
Reply With Quote
  #5  
Old 12-06-2006, 05:38 PM
Steve MacMillan Steve MacMillan is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: Los Angeles, CA, USA
Posts: 2,038
Default Re: Impossible to buy on Avid Store

My guess is that the iLok.com server is partially to blame. I went to check my account, and the iLok server is running in slo-mo.

STeve
__________________
macmandigital.com
Reply With Quote
  #6  
Old 12-07-2006, 12:17 AM
Riccardo Corbari Riccardo Corbari is offline
Member
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 212
Default Re: Impossible to buy on Avid Store

Quote:
Check your account. You probably bought what you were trying to buy if it was 7.3.
nothing. no licenses. i have to buy velvet and the 7.3 this morning...
__________________
Studio Fuoriporta - Italy... verily everywhere...
Reply With Quote
  #7  
Old 12-07-2006, 12:44 AM
Pete Gates Pete Gates is offline
Member
 
Join Date: Feb 2001
Location: UK
Posts: 1,200
Default Re: Impossible to buy on Avid Store

Quote:
Check your account. You probably bought what you were trying to buy if it was 7.3.
Still can't buy this morning. I'd be very happy if they'd sent it to me anyway as it gets nowhere near the bit where you enter your credit card!

Pete
Reply With Quote
  #8  
Old 12-07-2006, 08:08 AM
Riccardo Corbari Riccardo Corbari is offline
Member
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 212
Default Re: Impossible to buy on Avid Store

hi Digi. Any news for us and others that wait for 7.3? it seems like a nice joke "hey guys, new PT but... one more thing: wait!
__________________
Studio Fuoriporta - Italy... verily everywhere...
Reply With Quote
  #9  
Old 12-07-2006, 09:29 AM
JHJ JHJ is offline
Member
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 203
Default Re: Impossible to buy on Avid Store

I tried to buy No luck here.
Reply With Quote
  #10  
Old 12-07-2006, 10:44 AM
Riccardo Corbari Riccardo Corbari is offline
Member
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 212
Default Re: Impossible to buy on Avid Store

everyone at Digidesign and iLok is sleeping on credit cards I think :|

if I were the CEO one any of that companies I'd already f**k the monk*y that don't allow us to buy.

but they're stronger than hulk, smarter than porf. Xavier, faster than a teleport and so on... because they all know that we could wait even weeks, but we'll never leave PT system, and as soon as the update will be buyable, we'll buy it. so they don't loose money.

all for a new software that has great new features but... it's buggy (sorry Digi but usually we're the testers)
__________________
Studio Fuoriporta - Italy... verily everywhere...
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Avid Store problem MilesMusic Getting Started 2 09-18-2013 10:21 AM
Working with video - impossible!! AVID, PLEASE READ Meads macOS 7 04-06-2012 01:28 PM
Impossible to find software downloads on Avid site mwingerski Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 09-16-2010 10:34 AM
Avid Store Pluck General Discussion 9 03-04-2010 01:48 AM
AIR... and the AVID store TOM@METRO Virtual Instruments 1 10-27-2009 03:29 AM


All times are GMT -7. The time now is 02:50 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com