Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-31-2001, 11:12 PM
daveh daveh is offline
Member
 
Join Date: Jul 2001
Location: Australia
Posts: 1
Default channel level mirrored in send level meter

Hi, I noticed that the green level meter in the sends reflects the same level that is on the channel and not how much "send" is being output...is this a bug??
Reply With Quote
  #2  
Old 08-01-2001, 01:32 AM
Mr T Mr T is offline
Member
 
Join Date: Jul 2001
Location: Earth
Posts: 1,275
Default Re: channel level mirrored in send level meter

A send can be set to pre or post fader...
You're probably using pre.
__________________
Some music?... http://tmweb.free.fr
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Flipping level and send of the same channel? Frank Kruse Artist Series 1 05-30-2014 11:11 AM
Inserts affecting send meter but not channel meter? Kbrinson85 Windows 1 05-01-2012 07:00 AM
Omni mirrored outputs level drop Picture Start Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 0 04-05-2012 09:21 PM
Send Output Meter shows track level? lwilliam 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 03-22-2009 07:05 PM
7.3.1 Send level meter just mirrors track level bashville Pro Tools TDM Systems (Mac) 11 01-16-2007 08:19 PM


All times are GMT -7. The time now is 03:19 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com