Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > Avid S6

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-18-2016, 10:20 AM
Bydy Bydy is offline
Member
 
Join Date: Jun 2008
Location: Oak Park, CA
Posts: 40
Default S6 v2.2 and Layouts

I'm trying to get back to the way we were working before upgrading to v2.2, and I can't figure out what I'm doing wrong.

We have 32 faders. Faders 1-16 are used in a layout to hold VCAs which are then spilled into the spill zone. The spill zone is faders 17-32.

I created the layout, there are no channels in the layout past fader 16. The first time I select the layout it's fine. Then after spilling a VCA master into the spill zone I can't "unspill" the faders from 17-32. From that point on all of the layouts display into the spill zone instead of faders 1-16.

Thoughts?

MacPro 3.5GHz 6-Core/64GB
PT11.3.2, S6 2.2
Reply With Quote
  #2  
Old 07-18-2016, 11:22 AM
creativecontrol's Avatar
creativecontrol creativecontrol is offline
Avid
 
Join Date: Nov 2007
Location: Madison, WI
Posts: 1,027
Default Re: S6 v2.2 and Layouts

Greetings,

If an L Spill or R Spill switch is lit white, when you recall a layout it will recall into that particular zone and not a 1-1 global layout. Is this what you are seeing? Use SHIFT + L Spill or R Spill to collapse the zone.




Jeff
__________________
Jeff Komar
Applications Specialist, Pro Audio
Avid
Reply With Quote
  #3  
Old 07-18-2016, 11:34 AM
Bydy Bydy is offline
Member
 
Join Date: Jun 2008
Location: Oak Park, CA
Posts: 40
Default Re: S6 v2.2 and Layouts

That was it.

Thank you!
Reply With Quote
  #4  
Old 10-22-2017, 04:13 PM
Schottlandru Schottlandru is offline
Member
 
Join Date: May 2010
Location: Munich
Posts: 146
Default Re: S6 v2.2 and Layouts

Quote:
Originally Posted by creativecontrol View Post
Greetings,

If an L Spill or R Spill switch is lit white, when you recall a layout it will recall into that particular zone and not a 1-1 global layout. Is this what you are seeing? Use SHIFT + L Spill or R Spill to collapse the zone.




Jeff
A facility I freelance at has recently updated their S6.
Today I couldn't spill most of my layouts to the R spill zone. It kept jumping back to normal banked tracks. There was exactly one layout in my template that was assignable.
Any idea what was causing this? I used to be able to spill my VCA master layout (resulting in empty faders) and nudge/bank that through to move the vcas visibly within the zone.

Seemed like spilling the layout got an error and jumped straight out of it.
Any changes in recent software?
Reply With Quote
  #5  
Old 10-23-2017, 02:15 AM
Schottlandru Schottlandru is offline
Member
 
Join Date: May 2010
Location: Munich
Posts: 146
Default Re: S6 v2.2 and Layouts

... will post a new topic since this is pretty old - sorry!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Layouts Peter Baird Avid S1, S3, Dock and Control 4 07-05-2016 02:04 AM
Layouts are disappearing amolin Avid S6 2 05-14-2016 07:34 AM
Layouts beyond modules brdst Avid S6 4 09-23-2015 11:27 PM
Layouts Reckless Erik Artist Series 6 09-17-2013 07:21 AM
Layouts In Flux Dsturzy VENUE Live Sound Systems 0 03-16-2013 07:27 PM


All times are GMT -7. The time now is 03:11 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com