Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Virtual Instruments

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-29-2008, 09:55 PM
Amnesiac Amnesiac is offline
Member
 
Join Date: Oct 2007
Location: San Jose, Costa Rica, Latin America
Posts: 58
Default Cannot pull up TimewARP 2600 Lite pulgin in PT 7.3

Hello people.

Im a fresh new 7.3 user (been using 6.1 for a couple of years), so Im new at instrument tracks. I recently bought an Mbox2 Factory and have been trying to get the whole software package up and running. I have been having issues with a plugin that I cant use. The timewARP 2600 lite. Whenever I try to set it to an insert on an instrument track it pops the following message:

Could not complete your request because Assertion in
"\code\azuki_Cliff\AlturaPorts\NewFileLibs\Sys\Sys _Socket.W
line 144.

And if I try to pull it up on an audio track it pops another error:

The plug-in could no be made active because a DAE error was encountered (error #-7401)

I tried reinstalling it and it still wont work. I just noticed there is a download for this 7401 error. I will try it and see how it works.

Anything else regarding this situation that I should know about?
Reply With Quote
  #2  
Old 04-30-2008, 08:09 AM
spkguitar's Avatar
spkguitar spkguitar is offline
Member
 
Join Date: Apr 2003
Location: Pittsburgh
Posts: 18,161
Default Re: Cannot pull up TimewARP 2600 Lite pulgin in PT 7.3

First, make sure you are using the latest CS release of 7.3 (7.3.1.cs6) from the CS Update page.

Next, make sure you have loaded the update for TimewARP.
__________________
My Website: Pro Tools "Newbie" Help

Studio rig: Gigabyte GA-EX58-UD3R, Intel i7 920, 6GB Patriot DDR3, NVidia 8600GS, LG GGW-H20L BD-RE, Sony CRX195E1 CD-RW, 2x WD Caviar black 640GB (os swap), 1x WD caviar 320GB (sessions), 1x Maxtor 120GB (sessions), 1x Seagate 1TB (samples/loops), Profire2626, Command8, PT12 on OSX

Mobile Rig: 2015 MacBook Pro Retina, Apollo Twin, PT12
Reply With Quote
  #3  
Old 05-09-2008, 01:28 PM
Amnesiac Amnesiac is offline
Member
 
Join Date: Oct 2007
Location: San Jose, Costa Rica, Latin America
Posts: 58
Default Re: Cannot pull up TimewARP 2600 Lite pulgin in PT 7.3

Thanks for the repply.

I did those two things. Now time warp does start whitout an error. BUT one little detail, it doesnt sound at all. I dunno if theres an output volume control knob becuase the plugin doesnt let me change anything, it pops a message stating that "this feature is not available on the lite version".

PLUS, apparently the CS6 patch caused issues within PT because everytime that I attempt to start recording to an armed track, PT freezes for about 20 seconds. No matter how little track material do I have on the session, it keeps getting freezed. I even tried with a new session with only one mono audio track and one empty instrument track. It freezes nontheless.

I guess Im gonna uninstall timewarp. And reinstall PT (no CS6 this time)

Or if anyone has an idea what can I do to get this instrument to work, please let me know.


Thanks!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
TimewARP 2600 lite Pro Ignition Pack TDKshorty Virtual Instruments 3 01-11-2010 04:01 PM
TimewARP 2600 Lite v1.2.3 for Leopard and Windows Avid Virtual Instruments 0 06-27-2008 10:20 PM
TimewARP 2600 Lite Crash on my Mac! Pato-Wan Kenobi Virtual Instruments 0 04-03-2008 10:11 AM
Way Out Ware TimewARP 2600 Lite crashes PT Le eukka Virtual Instruments 4 04-03-2008 09:04 AM
TimewARP 2600 Lite Update for Windows Avid Virtual Instruments 0 03-26-2007 12:22 PM


All times are GMT -7. The time now is 08:39 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com