Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-19-2007, 11:17 AM
Sonic Nomad Sonic Nomad is offline
Member
 
Join Date: Apr 2004
Location: Cape Town, South Africa
Posts: 226
Default TimewARP 2600 Lite won\'t allow code input.

The TimewARP 2600 Lite that came with my ignition pack won't allow me to enter the activation codes.
The activation window pops up asking for the code but when it click in the first block and start typing it remains blank.

Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
TimewARP 2600 lite Pro Ignition Pack TDKshorty Virtual Instruments 3 01-11-2010 04:01 PM
TimewARP 2600 Lite Crash on my Mac! Pato-Wan Kenobi Virtual Instruments 0 04-03-2008 10:11 AM
Way Out Ware TimewARP 2600 Lite crashes PT Le eukka Virtual Instruments 4 04-03-2008 09:04 AM
TimewARP 2600 Lite doesnt sound. Jamtime Virtual Instruments 1 07-05-2007 10:54 AM
TimewARP 2600 Lite Update for Windows Avid Virtual Instruments 0 03-26-2007 12:22 PM


All times are GMT -7. The time now is 08:40 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com