Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-24-2004, 05:34 AM
GW GW is offline
Member
 
Join Date: Jul 2000
Location: Sweden
Posts: 1,709
Default Waves and Bombfacory plugins in correct folder?

How do I get the Waves plugins into the correct folder in PTLE 6.4? What Waves version - 4.0.5...or? Wave-shell version - 4.0...or? Anything else?

How do I manually move plugins that are in the wrong folder (like Fairchild 670 in the EQ folder)?

Digi002, PTLE 6.4
Factory bundle
Waves Platinum
Bombfactory Fairchild 660/670 TDM, Pultec EQ TDM, Tel-Ray TDM, Classic compressors (Value Ed.), Clipremover and Tuner...
Antares Autotune and Tube
Timeworks RTAS
Sony Inflator TDM ver. + Dynamics RTAS
URS n12 EQ
Firum, Equim EQ:s
VST2RTAS wrapper
PSP Vintage Warmer, EQ
Choir Clone
Reason 2.5 Full Ed.
__________________
PT 12.4.0, iMac 27" Retina 4GHz i7, 32GB RAM, PoCo x8,
Digi002 Fact., Logic X|FCPX|Motion
Plugins: Waves Diam. V9|Artist Sign Ser.|SSL|GTR3.5, TC MD3|Harm4|VSS3|DVR2|Nonlin|Unwrap, Sonnox Infl|Dyn, Autotune
VI: Reason 8, Ivory It., Trilian|Omnisphere, VG2/RealGuitar, Kontakt6|GPO, Goliath|Gypsy|Fab Four, Candy, Structure, EZdrum, BIAB Audiophile
Hardware: TLM49|TLM103, SPL Track One, TC M-One, Artist Contr.v2|Transp|3xMix
Reply With Quote
  #2  
Old 06-24-2004, 07:49 AM
Bazzle Bazzle is offline
Member
 
Join Date: Apr 2003
Location: Next door,to where I used to be.
Posts: 3,148
Default Re: Waves plugins in correct folder?

I just open up the folders in question and drag them from one to the other.
__________________
Bazzle

Reply With Quote
  #3  
Old 06-24-2004, 12:34 PM
GW GW is offline
Member
 
Join Date: Jul 2000
Location: Sweden
Posts: 1,709
Default Re: Waves plugins in correct folder?

You mean - you opened a sesseion, tried to insert a plugin but insted just dragged it to another folder choice? I can't do that, I had tried that already.

Any more suggestions or clarifications on the suggestion above?
__________________
PT 12.4.0, iMac 27" Retina 4GHz i7, 32GB RAM, PoCo x8,
Digi002 Fact., Logic X|FCPX|Motion
Plugins: Waves Diam. V9|Artist Sign Ser.|SSL|GTR3.5, TC MD3|Harm4|VSS3|DVR2|Nonlin|Unwrap, Sonnox Infl|Dyn, Autotune
VI: Reason 8, Ivory It., Trilian|Omnisphere, VG2/RealGuitar, Kontakt6|GPO, Goliath|Gypsy|Fab Four, Candy, Structure, EZdrum, BIAB Audiophile
Hardware: TLM49|TLM103, SPL Track One, TC M-One, Artist Contr.v2|Transp|3xMix
Reply With Quote
  #4  
Old 06-24-2004, 12:47 PM
Bazzle Bazzle is offline
Member
 
Join Date: Apr 2003
Location: Next door,to where I used to be.
Posts: 3,148
Default Re: Waves plugins in correct folder?

Sorry I thought you meant they were installed on your SYSTEM in the wrong folder.If you are talking about Plugin Catagory Menu it can't be done.You can change it back to the way it was before the upgrade. By deselecting Sort Plugins by Catagory in your preferences.
__________________
Bazzle

Reply With Quote
  #5  
Old 06-24-2004, 03:45 PM
GW GW is offline
Member
 
Join Date: Jul 2000
Location: Sweden
Posts: 1,709
Default Re: Waves plugins in correct folder?

Thanks, I will try that. But what makes a compressor like the Bf Fairchild 670 end up among the EQ:s?
__________________
PT 12.4.0, iMac 27" Retina 4GHz i7, 32GB RAM, PoCo x8,
Digi002 Fact., Logic X|FCPX|Motion
Plugins: Waves Diam. V9|Artist Sign Ser.|SSL|GTR3.5, TC MD3|Harm4|VSS3|DVR2|Nonlin|Unwrap, Sonnox Infl|Dyn, Autotune
VI: Reason 8, Ivory It., Trilian|Omnisphere, VG2/RealGuitar, Kontakt6|GPO, Goliath|Gypsy|Fab Four, Candy, Structure, EZdrum, BIAB Audiophile
Hardware: TLM49|TLM103, SPL Track One, TC M-One, Artist Contr.v2|Transp|3xMix
Reply With Quote
  #6  
Old 06-24-2004, 04:02 PM
Bazzle Bazzle is offline
Member
 
Join Date: Apr 2003
Location: Next door,to where I used to be.
Posts: 3,148
Default Re: Waves plugins in correct folder?

There has been lots of discussion on the forum about this.I guess it will be up to the manufacturers to add the proper codes to their plugins.It is really quite farcical at the moment.
__________________
Bazzle

Reply With Quote
  #7  
Old 06-24-2004, 04:24 PM
Rail Jon Rogut Rail Jon Rogut is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: Los Angeles, CA, USA
Posts: 14,490
Default Re: Waves plugins in correct folder?

Quote:
Thanks, I will try that. But what makes a compressor like the Bf Fairchild 670 end up among the EQ:s?
You have an old version.. update your plug-ins and they'll be in the correct location. For Waves you'll have to wait for the next version.

Rail
__________________
Platinum Samples
www.platinumsamples.com
Engineered Drums for BFD
••••••••••••••••••••••••••••
Reply With Quote
  #8  
Old 06-25-2004, 05:13 AM
bladesg bladesg is offline
Member
 
Join Date: Apr 2004
Location: Australia
Posts: 485
Default Re: Waves plugins in correct folder?

I'm used to this little quirk already. [bleep] better than it was before, Plugs covering the whole screen.
Reply With Quote
  #9  
Old 06-26-2004, 06:00 AM
GW GW is offline
Member
 
Join Date: Jul 2000
Location: Sweden
Posts: 1,709
Default Re: Waves plugins in correct folder?

What are the latest Bombfactory versions and where do I find them? (I can only find upgrades for the ones in the HD pack).

Links?
__________________
PT 12.4.0, iMac 27" Retina 4GHz i7, 32GB RAM, PoCo x8,
Digi002 Fact., Logic X|FCPX|Motion
Plugins: Waves Diam. V9|Artist Sign Ser.|SSL|GTR3.5, TC MD3|Harm4|VSS3|DVR2|Nonlin|Unwrap, Sonnox Infl|Dyn, Autotune
VI: Reason 8, Ivory It., Trilian|Omnisphere, VG2/RealGuitar, Kontakt6|GPO, Goliath|Gypsy|Fab Four, Candy, Structure, EZdrum, BIAB Audiophile
Hardware: TLM49|TLM103, SPL Track One, TC M-One, Artist Contr.v2|Transp|3xMix
Reply With Quote
  #10  
Old 06-26-2004, 10:29 AM
Rail Jon Rogut Rail Jon Rogut is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: Los Angeles, CA, USA
Posts: 14,490
Default Re: Waves plugins in correct folder?

Quote:
What are the latest Bombfactory versions and where do I find them? (I can only find upgrades for the ones in the HD pack).

Links?
Go to the main www.digidesign.com web site, click on Developers then click on Plug-in Info... you can follow each plug-in and download the latest version(s).. or go to the downloads section of this site.. but I've found the route I've described above has some newer versions that aren't in the downloads section.

Rail
__________________
Platinum Samples
www.platinumsamples.com
Engineered Drums for BFD
••••••••••••••••••••••••••••
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Removed waves plugins, now getting prompt saying "locate" folder remusjacobs macOS 1 07-25-2012 07:15 PM
Select Waves 6.1.1 Plugins Folder sleazedc Pro Tools M-Powered (Mac) 5 07-05-2012 10:10 PM
select Waves 6.06 plugins folder in 8.0.1 a7bull 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 8 10-17-2009 11:47 PM
Waves plugins folder issue yop22 Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 09-01-2009 09:43 AM
Waves 6.0.6 won't let me find plugins folder abbyin3d Pro Tools TDM Systems (Mac) 9 05-20-2009 09:32 AM


All times are GMT -7. The time now is 05:51 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com