Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Windows

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-16-2011, 10:02 AM
davidlustrup davidlustrup is offline
Member
 
Join Date: Oct 2010
Location: Hollywood Florida
Posts: 126
Default scarlet 8i6

any opinions on whether or not the scarlet 8i6 is a good choice for PT 9? i plugged mine in and PT9 froze up a couple of times. starting to wonder if there are any known issues between the 2
__________________
Win 7 64 bit
AMD Phenom(tm) II X4 965 Processor
Mainboard : Asus M4A78T-E
BIOS : AMI 2402 01/05/2010
Chipset AMD RS780 Host Bridge
Memory 6 gigs ddr3 1600mhz
Memory OCZ OCZ3G1600LV2G 2GB DIMM DDR3 PC3-8500U DDR3-1066 (7-7-7-16 4-26-8-4) X 3 for 6 gigs
Video Adapter : ATI Radeon HD 4870 X2

Western Digital Black 1TB, SATA300,7200 rpm 64MB Cache 932GB For PT

WDC 500.1GB, SATA300,7200rpm, NCQ, 16MB Cache For Recording

http://www.vampirefreaks.com/dawnofblack
Reply With Quote
  #2  
Old 12-18-2011, 09:59 AM
davidlustrup davidlustrup is offline
Member
 
Join Date: Oct 2010
Location: Hollywood Florida
Posts: 126
Default Re: scarlet 8i6

no one uses the scarlet then?
__________________
Win 7 64 bit
AMD Phenom(tm) II X4 965 Processor
Mainboard : Asus M4A78T-E
BIOS : AMI 2402 01/05/2010
Chipset AMD RS780 Host Bridge
Memory 6 gigs ddr3 1600mhz
Memory OCZ OCZ3G1600LV2G 2GB DIMM DDR3 PC3-8500U DDR3-1066 (7-7-7-16 4-26-8-4) X 3 for 6 gigs
Video Adapter : ATI Radeon HD 4870 X2

Western Digital Black 1TB, SATA300,7200 rpm 64MB Cache 932GB For PT

WDC 500.1GB, SATA300,7200rpm, NCQ, 16MB Cache For Recording

http://www.vampirefreaks.com/dawnofblack
Reply With Quote
  #3  
Old 12-22-2011, 12:56 AM
davidlustrup davidlustrup is offline
Member
 
Join Date: Oct 2010
Location: Hollywood Florida
Posts: 126
Default Re: scarlet 8i6

ok then...no one uses the scarlet 8i6. kewl

since no one uses it here, i will repost from the gearslutz forum that it is indeed a awesome interface to use with PT as many use it over there. so just FYI
__________________
Win 7 64 bit
AMD Phenom(tm) II X4 965 Processor
Mainboard : Asus M4A78T-E
BIOS : AMI 2402 01/05/2010
Chipset AMD RS780 Host Bridge
Memory 6 gigs ddr3 1600mhz
Memory OCZ OCZ3G1600LV2G 2GB DIMM DDR3 PC3-8500U DDR3-1066 (7-7-7-16 4-26-8-4) X 3 for 6 gigs
Video Adapter : ATI Radeon HD 4870 X2

Western Digital Black 1TB, SATA300,7200 rpm 64MB Cache 932GB For PT

WDC 500.1GB, SATA300,7200rpm, NCQ, 16MB Cache For Recording

http://www.vampirefreaks.com/dawnofblack
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Mbox Micro with PT 8 LE + Focusrite Scarlet 2i2 elmodagansta Windows 2 02-08-2013 02:57 AM
transfuser with protools 9 and focusrite scarlet 8i/6 zela8 Virtual Instruments 0 10-16-2011 10:27 PM


All times are GMT -7. The time now is 12:55 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com