Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 11

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #11  
Old 03-29-2014, 03:15 PM
1rons 1rons is offline
Member
 
Join Date: Feb 2001
Location: Vancouver, WA
Posts: 16
Default Re: Disappointed in PT11

Yeah. Just posted drive details FYI.
Reply With Quote
  #12  
Old 03-29-2014, 03:23 PM
1rons 1rons is offline
Member
 
Join Date: Feb 2001
Location: Vancouver, WA
Posts: 16
Default Re: Disappointed in PT11

Quote:
Originally Posted by Southsidemusic View Post
So you have atleast 2 drives and a HD Native pcie card and PT11 HD 11.1.2 correct?
PCIe is in top slot (1?).
__________________
Ron Stephens
www.ronsongs.net

MacPro3,1 w/16Gb RAM, Omni , PT 11.1.2, OS 10.9.2
Reply With Quote
  #13  
Old 03-29-2014, 04:02 PM
Southsidemusic's Avatar
Southsidemusic Southsidemusic is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2011
Location: Stockholm - Sweden
Posts: 11,854
Default Re: Disappointed in PT11

What are you using the green drive for exacly?

It is crap and will never be funtional with Pro Tools and should be taken out back and shot

I would guess that the green drive is one issue and the databases and preferences are another. Did you delete all that as described here :


http://www.sweetwater.com/sweetcare/...s-preferences/
__________________
Best Regards
Christopher

—————————————
South Side Music Group
WEBHOME
—————————————
Reply With Quote
  #14  
Old 03-29-2014, 04:08 PM
1rons 1rons is offline
Member
 
Join Date: Feb 2001
Location: Vancouver, WA
Posts: 16
Default Re: Disappointed in PT11

The Green drive holds the hourly Time Machine backups of a the disks. I'll take it out. Other research made me wonder about the PCIe slot. I just now moved it to the 16X slot right above the video card - but it made no difference.
__________________
Ron Stephens
www.ronsongs.net

MacPro3,1 w/16Gb RAM, Omni , PT 11.1.2, OS 10.9.2
Reply With Quote
  #15  
Old 03-29-2014, 04:11 PM
Southsidemusic's Avatar
Southsidemusic Southsidemusic is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2011
Location: Stockholm - Sweden
Posts: 11,854
Default Re: Disappointed in PT11

Have you deleted the prefs and databases etc and done the PRAM when starting the mac and seen what happens?

Also make sure that the pcie card is in slot 3 as we had some issues and went away after these actions

Best
Christopher
__________________
Best Regards
Christopher

—————————————
South Side Music Group
WEBHOME
—————————————
Reply With Quote
  #16  
Old 03-29-2014, 04:38 PM
1rons 1rons is offline
Member
 
Join Date: Feb 2001
Location: Vancouver, WA
Posts: 16
Default Re: Disappointed in PT11

I always trash the prefs at the first sign of less than optimal performance. :)

I had moved the PCIe card from slot 4 to slot 2, with no change. But moving it to slot 3 seems to have had a major impact. Sessions that would not play at the highest buffer setting (2048) now play at the lowest (64).

BTW. Removing the Green HD made no difference.

Thanks for all the help!
__________________
Ron Stephens
www.ronsongs.net

MacPro3,1 w/16Gb RAM, Omni , PT 11.1.2, OS 10.9.2
Reply With Quote
  #17  
Old 03-29-2014, 05:14 PM
YYR123's Avatar
YYR123 YYR123 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: Austin TX
Posts: 13,666
Default Re: Disappointed in PT11

Quote:
Originally Posted by Southsidemusic View Post
It is crap and will never be funtional with Pro Tools and should be taken out back and shot

Classic
__________________
Daniel
HDX - PT12.5.1 - HD I/O 16x8x8
Win10-Pro (v1709)- 6 Core i7-6850k - ASUS X99 Deluxe ii
D-Command Main Unit - 'Ole Blue


http://www.sknoteaudio.com/ plugins rock and are affordable.
Reply With Quote
  #18  
Old 03-29-2014, 05:30 PM
Southsidemusic's Avatar
Southsidemusic Southsidemusic is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2011
Location: Stockholm - Sweden
Posts: 11,854
Default Re: Disappointed in PT11

Quote:
Originally Posted by 1rons View Post
I always trash the prefs at the first sign of less than optimal performance. :)

I had moved the PCIe card from slot 4 to slot 2, with no change. But moving it to slot 3 seems to have had a major impact. Sessions that would not play at the highest buffer setting (2048) now play at the lowest (64).

BTW. Removing the Green HD made no difference.

Thanks for all the help!
Well atleast something we moved to slot 3 and thats why I asked for you to do so aswell. Regarding the green drive, since it is used as a backup I would not expect any resolve as you don't use it for recording or OS deive and thats good.

How are you tracking along now with the slot 3 try?

Chris
__________________
Best Regards
Christopher

—————————————
South Side Music Group
WEBHOME
—————————————
Reply With Quote
  #19  
Old 03-29-2014, 08:43 PM
Craig F Craig F is offline
Member
 
Join Date: Aug 2000
Location: Portland, OR
Posts: 12,591
Default Re: Disappointed in PT11

Time Machine being active could be an issue
You should open up the Activity Monitor and watch what it does

What Interface is being used?
8GB of RAM, what size sticks?
How did you get to Mavericks? clean install or on top of upgrade
__________________
...

"Fly High Freeee click psst tic tic tic click Bird Yeah!" - dave911

PT11 System Requirements link http://avid.force.com/pkb/articles/C...m-Requirements


Thank you,

Craig
Reply With Quote
  #20  
Old 03-29-2014, 09:06 PM
ronstephens ronstephens is offline
Member
 
Join Date: Aug 2001
Location: Vancouver, WA
Posts: 221
Default Re: Disappointed in PT11

It's all in the sig. :)

4X1 and 2X2

Clean Install
__________________
Ron Stephens <>X
ron@stephensfam.net
MacPro3,1 (early 2008, Harpertown) Dual Quad 3G w/24GB RAM, macOS 10.11.6, Pro Tools 11.3.2 HD, Native HD PCIe, Omni.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
am i the only one who's a little disappointed? ilulilu888 Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 20 01-27-2013 11:18 AM
Disappointed with PT 9 DeyBwah Windows 115 06-24-2011 04:12 PM
i'm disappointed! what should i do?? flor 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 14 03-01-2008 01:58 PM
Reverb One anyone disappointed? Fleg General Discussion 1 06-12-2003 05:23 PM
A little disappointed siris777 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 18 08-16-2002 09:53 AM


All times are GMT -7. The time now is 08:42 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com