Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > ProControl, Control|24, Command|8

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-18-2005, 03:17 PM
webby webby is offline
Member
 
Join Date: Feb 2004
Location: London
Posts: 142
Default Command 8 not work properly

Anyone know how to do a hardware reset on command 8? Not all the the buttons are working on mine, it does have the correct firmware....
Reply With Quote
  #2  
Old 07-18-2005, 06:31 PM
macr0w macr0w is offline
Member
 
Join Date: Jan 2004
Location: Charlotte N.C.
Posts: 1,449
Default Re: Command 8 not work properly

Have you gone thru the "Utility" button yet? Try it and see if all your knobs and buttons respond properly.
__________________
Intel I7 920
Asus P6T
Digi 002R.
Command/8
PTLE 7.1 MPT
www.clearspotrecording.com
Reply With Quote
  #3  
Old 07-19-2005, 01:31 PM
webby webby is offline
Member
 
Join Date: Feb 2004
Location: London
Posts: 142
Default Re: Command 8 not work properly

Tried that already dude, it doesn't want to work at all........ I'll keep you posted though cheers
Reply With Quote
  #4  
Old 07-21-2005, 09:41 AM
macr0w macr0w is offline
Member
 
Join Date: Jan 2004
Location: Charlotte N.C.
Posts: 1,449
Default Re: Command 8 not work properly

I would call tech support and try to get an RMA as soon as possible.
__________________
Intel I7 920
Asus P6T
Digi 002R.
Command/8
PTLE 7.1 MPT
www.clearspotrecording.com
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
I can't get my Mic to work properly Djgman925 macOS 8 08-22-2013 01:53 PM
session doesn't work properly! kppoykko 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 08-31-2007 10:18 AM
882 will not work properly with 888 dwall Pro Tools TDM Systems (Win) 0 08-30-2007 12:20 PM
reinstall doesn't work properly redwine5 Digidesign Hardware & Software 1 01-10-2007 03:09 PM
MDW installer ver 1.1 does not work properly KK Proffitt Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 03-07-2004 08:29 PM


All times are GMT -7. The time now is 12:35 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com