Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Hardware > FireWire and USB Audio Interfaces (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-06-2013, 08:57 AM
NatiTaub NatiTaub is offline
Member
 
Join Date: Apr 2013
Location: Tel Aviv, Israel
Posts: 1
Default Mbox 3 USB Makes Strange Crackle noise from the left output when adjusting the volume

its really annoying! (and its brand new!).. i have read that other users have experience the same problem as well so I'm not in a hurry to replace it.. i have tried to connect different speaker and cable to the left output and i get the same result, so its defiantly the output.
it seems that if i "play" with the volume knob for a bit the crackle get lower. also when connecting and disconnecting the left output the crackle gets lower.
anyways.. I've been wondering if anyone found a solution for that problem?!
maybe air spray the connectors?

thanks

nati

Last edited by NatiTaub; 04-16-2013 at 01:30 AM.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Uneven Left/Right Output Volume fresh_meat 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 9 09-01-2012 06:50 AM
Mbox makes noise in the headphones hzd 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 11-02-2006 05:43 AM
Digital noise and crackle with Mbox 2 cheetomoskeeto 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 07-12-2006 12:56 PM
Mbox - Noise/Crackle when track is "armed" dardo 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 11-05-2004 10:14 AM
bad crackle and noise when recording with Mbox blameus_product 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 09-05-2004 05:07 PM


All times are GMT -7. The time now is 04:47 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com