Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Windows

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-09-2014, 03:14 AM
RichMc RichMc is offline
Member
 
Join Date: Mar 2013
Location: Newcastle upon Tyne
Posts: 3
Default AAF and OMF export issue pro tools 11

Hi
i don't know if anyone else is having this issue.
I've received an AAF of part of a film project, from which I need to do some score editing.
The AAF has no automation or fades included. So after some back and forwarding between studios, they've sent me the pro tools file to export my own session data. They don't want me to work within their project as it a massive mix and the score editing I'm doing with the director is very small.
Anyway, they want me to to re submit the score as an aaf for them when we're finished - they delete that section of score and replace with my AAF.
Whatever I do I don't seem to be able to get an AAF or OMF to export with all of the automation and fades so I can work on the score edit with the levels/ fades as they were in the pro tools project. I've tried every-way possible (check / unchecked avid compatibility, unchecked quantise to frames etc...nothing.
Each time I export the omf different bits will embed into the omf but never everything. The missing bits are different each time.The AAF I can't get to export automation at all, so kind of gave up there.
Is it a bug? Or am I doing something a bit thick :) I've only just moved onto pro tools 11 - I don't recall ever really having any issues with aafs or omf's on pro tools 10. But also I don't remember exporting them with such a large amount of automation and fades. But I guess as long as the file size is under 2gb it shouldn't matter?
Any suggestions or anyone else had the same issue?
__________________
PC i7 3.5 Quad core, Win7 ultimate, 16GB RAM, Motu 24i/o, Midi motu micro express, Pro tools 10, Nuendo 6, East West CCC, Komplete 8, Waves Mercury, Virus snow and Amek BC ii analogue console.

www.theeastwing.co.uk

www.richmccoull.co.uk
Reply With Quote
  #2  
Old 12-09-2014, 11:48 AM
Craig F Craig F is offline
Member
 
Join Date: Aug 2000
Location: Portland, OR
Posts: 12,591
Default Re: AAF and OMF export issue pro tools 11

11 what?
there were some problems in the early builds
__________________
...

"Fly High Freeee click psst tic tic tic click Bird Yeah!" - dave911

PT11 System Requirements link http://avid.force.com/pkb/articles/C...m-Requirements


Thank you,

Craig
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pro Tools OMF Export Issue Mixopolis macOS 2 04-03-2014 07:09 AM
Pro Tools Export / Region List Issue drewsmith Pro Tools 10 0 03-09-2012 05:13 AM
PT 9 Export Track Issue LeBandit macOS 1 02-10-2011 07:39 AM
Mp3 Export option issue; can anyone else test this? RBaker 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 06-06-2008 07:28 AM
PRO TOOLS EXPORT TO CUBASE IMPORT TIMING ISSUE Jim Casey 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 34 07-25-2007 05:22 AM


All times are GMT -7. The time now is 07:47 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com