Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > ICON & C|24

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-22-2015, 11:42 AM
Will Russell's Avatar
Will Russell Will Russell is offline
Member
 
Join Date: Apr 1999
Location: Newfield, NY (Ithaca)
Posts: 961
Default Anyone try El Capitan and D-Command?

Hiya,

If you have El Capitan and PT12.2 or 12.3, do your mix and edit window buttons (right above Nudge and Bank) work properly? Please let me know.
__________________
Will Russell
Electric Wilburland Studio
www.wilburland.com
12 core 3.06Ghz MacPro, OS 10.14.5, PT2019.6, HDX, D-Command
Retina 5k iMac OS 10.14.5, PT2019.6, MBox3
Retina MacBook Pro OS 10.14.5, PT2019.6
Reply With Quote
  #2  
Old 11-24-2015, 12:18 AM
SmartGear SmartGear is offline
Member
 
Join Date: Apr 2012
Location: Spain - Madrid area
Posts: 51
Default Re: Anyone try El Capitan and D-Command?

They do their job right for me.
Reply With Quote
  #3  
Old 12-02-2015, 11:23 AM
Sndnerd Sndnerd is offline
Member
 
Join Date: Apr 2013
Location: Vancouver, BC
Posts: 52
Default Re: Anyone try El Capitan and D-Command?

Yup works fine here.
Reply With Quote
  #4  
Old 12-04-2015, 04:13 AM
Will Russell's Avatar
Will Russell Will Russell is offline
Member
 
Join Date: Apr 1999
Location: Newfield, NY (Ithaca)
Posts: 961
Default Re: Anyone try El Capitan and D-Command?

Are you guys running older blue or newer ES models?
__________________
Will Russell
Electric Wilburland Studio
www.wilburland.com
12 core 3.06Ghz MacPro, OS 10.14.5, PT2019.6, HDX, D-Command
Retina 5k iMac OS 10.14.5, PT2019.6, MBox3
Retina MacBook Pro OS 10.14.5, PT2019.6
Reply With Quote
  #5  
Old 12-12-2015, 11:40 PM
SmartGear SmartGear is offline
Member
 
Join Date: Apr 2012
Location: Spain - Madrid area
Posts: 51
Default Re: Anyone try El Capitan and D-Command?

ES here
Reply With Quote
  #6  
Old 12-13-2015, 06:36 PM
Will Russell's Avatar
Will Russell Will Russell is offline
Member
 
Join Date: Apr 1999
Location: Newfield, NY (Ithaca)
Posts: 961
Default Re: Anyone try El Capitan and D-Command?

Can anyone with a blue ICON confirm this bug?
__________________
Will Russell
Electric Wilburland Studio
www.wilburland.com
12 core 3.06Ghz MacPro, OS 10.14.5, PT2019.6, HDX, D-Command
Retina 5k iMac OS 10.14.5, PT2019.6, MBox3
Retina MacBook Pro OS 10.14.5, PT2019.6
Reply With Quote
  #7  
Old 12-14-2015, 09:25 AM
Drew Mazurek's Avatar
Drew Mazurek Drew Mazurek is offline
Moderator
 
Join Date: Oct 2000
Location: Maryland, USA
Posts: 11,558
Default Re: Anyone try El Capitan and D-Command?

confirmed here.
__________________
www.drewmazurek.com

Mixing and Mastering click here to get started.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
S3 and El Capitan - no go Cliffy_Boy Avid S1, S3, Dock and Control 9 11-16-2015 06:27 AM
12.3 on El Capitan twdwyer Pro Tools 12 5 11-10-2015 04:42 PM
El Capitan mastertstudio Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 21 10-25-2015 02:55 PM
El Capitan OSX Becharax General Discussion 30 10-07-2015 02:47 AM
Help with El Capitan! johnolly Pro Tools 11 1 10-06-2015 07:41 AM


All times are GMT -7. The time now is 03:13 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com