Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-02-2000, 03:18 PM
loutunes loutunes is offline
Member
 
Join Date: Jan 2000
Posts: 5
Default expansion chasis

Any comments on whether there is a best choice of expansion chasis'
Reply With Quote
  #2  
Old 01-02-2000, 07:54 PM
Jules Jules is offline
Member
 
Join Date: Dec 1999
Location: London, UK
Posts: 2,565
Default Re: expansion chasis

Get a 13 slot Bit 3, the more the merryier!
Jules
__________________
Jules
London, UK
Come hang with us here!
www.gearslutz.com
Reply With Quote
  #3  
Old 01-02-2000, 10:39 PM
buvaudio buvaudio is offline
Member
 
Join Date: Jan 2000
Location: Gardner, Il. U.S.
Posts: 100
Default Re: expansion chasis

I've got a Magma 13 slot and it works great. and yes the more the merrier
Reply With Quote
  #4  
Old 01-03-2000, 01:15 AM
stefan. stefan. is offline
Member
 
Join Date: Oct 1999
Location: Malmö, Sweden and Lewes, UK
Posts: 30
Default Re: expansion chasis

We have got both of them and they work fine, but the fan(s) in Magma is making more noise.
Reply With Quote
  #5  
Old 01-03-2000, 05:59 AM
Daniel_Dettwiler Daniel_Dettwiler is offline
Member
 
Join Date: Aug 1999
Location: ch 4125 riehen
Posts: 459
Default Re: expansion chasis

One more question: Is there a possibility to connect a Bit 3 to a G3 Powerbook, like with some type of magmas Chassis?
__________________
Daniel Dettwiler
Idee & Klang
www.ideeundklang.com
Reply With Quote
  #6  
Old 01-03-2000, 07:28 AM
HoosierSnd HoosierSnd is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: Bloomington, IN USA
Posts: 112
Default Re: expansion chasis

Where do y'all like to buy these and what's the price range for a
13-slot PCI exp chas?

Thx,

steveV
Reply With Quote
  #7  
Old 01-05-2000, 04:59 PM
georgia georgia is offline
Member
 
Join Date: Aug 1999
Location: NY,NY
Posts: 1,859
Default Re: expansion chasis

Local Digidesign Dealer / Local Music Store / Computer Store...

We just paid $1000 for a 7 slot Magma.

__________________
georgia hilton CAS MPSE MPE

Hilton Media Management

Film Doctors http://www.filmdoctors.com
Me... http://georgiahilton.webs.com/
Stage 32 http://www.stage32.com/profile/6569/georgia-hilton
My Production Company http://www.hiltonmm.com

CREDITS (partial) http://www.imdb.com/name/nm0385255/resume
MEMBER: IATSE LOCAL 700
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
expansion chasis help? JT916 Pro Tools TDM Systems (Mac) 6 04-28-2004 09:57 AM
Expansion Chasis for HD5 jerrahi Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 08-12-2002 06:33 AM
expansion chasis robby 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 04-19-2002 07:22 PM
Expansion Chasis/ 32 bit or 64 bit? blairl Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 03-01-2002 07:02 AM
Expansion Chasis ratz Tips & Tricks 3 03-27-2001 05:29 AM


All times are GMT -7. The time now is 01:56 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com