Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Tips & Tricks

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-18-2002, 10:24 PM
Sutee Sangsareechon Sutee Sangsareechon is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: Bangkok, Thailand
Posts: 191
Default How many HD Process™ card chips show?

How many chips show on DSP system usage?
We got 6 show in Mix Farm, how many red cube in HD Process™ card?
Reply With Quote
  #2  
Old 01-19-2002, 12:57 AM
PlanB PlanB is offline
Member
 
Join Date: Oct 2000
Location: Belgium & Austin, Tx
Posts: 166
Default Re: How many HD Process™ card chips show?

PT HD has 9 DSP chips per card. Also, the chips are the newer 100 MHz Motorola 56k series, and all are of the same type (256K SRAM). Mix cards had 6 80 MHz chips where 3 were 128K SRAM, 1 without additional memory and 3 with 512K DRAM.

This makes not only for more power, but also less plug-in shuffling.

At 44.1/48kHz the HD Core should have about twice the power of the MixPlus.
At 88.2/96 kHz you should have about the same power as in a mix system at 44.1/48
You have 512 timeslots @44.1/48, 256 at 88.2/96 and 120 timeslots at 176.4/192 kHz.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Why does PT8 not show up as a 64 bit process in the activity monitor? jj5000 Pro Tools M-Powered (Mac) 2 02-27-2010 10:06 PM
Plug-in's will not process to show wave form tombuck 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 11-14-2006 01:02 PM
Missing chips on Accel card? Lee Blaske Pro Tools TDM Systems (Mac) 6 09-15-2003 01:34 PM
How many chips on an HD Process card? The Eggman Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 12-27-2002 11:55 PM
Best slots for 001 PCI card and RAM chips? imp 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 7 11-06-2001 08:46 AM


All times are GMT -7. The time now is 09:42 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com