Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > macOS

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-15-2012, 12:13 PM
bettybam bettybam is offline
Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 2
Default PT 10.2--Is there any bugs ???error -9073

Hi all
I have the same problem.I open a session to record 20 channels and for some rezone i got an error -9073 while recording and it stopped.
I am using a MacBook pro I5 with an External hard drive 7200 rpm G-tech.
I first used a 800 firmware and when i got the error i tried to do a bandwidths
1 firmware 400-800 from the computer to the desk and the 2nd firmware from the desk to the hard drive.But this wasn't helpful and i still got the error
So once again is there any bugs on pt10 or this can be solved???
There is a lot of PT10 users who need the answers because this is my job to give my clients a good job and if i am not getting them that so maybe i and all the rest of Pt10 users will leave to another software ...http://duc.avid.com/images/icons/icon9.gif
Is that the support we are getting????http://duc.avid.com/images/icons/icon5.gif

10x
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
11.1.2 on Mountain Lion bugs bugs bugs. command+f, elastic audio, discoloration farmfresh Pro Tools 11 21 05-01-2014 07:21 PM
Error 9073 ALWAYS arg!!!! jamieguitar Pro Tools 11 14 11-09-2013 09:00 AM
Error 9073 and Error Increase/Reduce H/W Size during playback Digi001 Karma180 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 11-05-2011 07:46 PM
9073 DAE Error Andy has G.A.S. Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 10-05-2011 06:57 PM
adat loopback error#4 and error 9073 uri 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 01-22-2003 11:19 AM


All times are GMT -7. The time now is 09:30 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com