Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-15-2002, 12:12 AM
leccisi leccisi is offline
Member
 
Join Date: Oct 2000
Location: Quebec
Posts: 32
Default 001 and reason and rewire

anybody know if rewire will work with le and reason? is there any way of putting the reason outputs though the digi sound card and monitoring them through an aux like in logic? is this sort of setup in the wings?
Reply With Quote
  #2  
Old 03-15-2002, 12:52 AM
Gaffer Gaffer is offline
Member
 
Join Date: Oct 1999
Location: San Fransisco CA usa
Posts: 181
Default Re: 001 and reason and rewire

Nope, PTLE does not support Rewire. Do a search this topic has been discussed many times over, and over and over.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Reason 64 bit via rewire? Kachunk Pro Tools 11 27 03-02-2016 03:55 PM
Rewire with Reason 5. supergirl36 Pro Tools 9 1 10-09-2011 12:59 PM
Reason Rewire josh87 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 10-24-2007 06:02 PM
Help With Reason and Rewire rockwithrespect 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 5 04-05-2004 04:51 PM
Reason? Rewire? dubaifox 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 6 11-11-2003 11:17 AM


All times are GMT -7. The time now is 05:17 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com