Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > ProControl, Control|24, Command|8

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-25-2011, 08:08 PM
thunderball78 thunderball78 is offline
Member
 
Join Date: Nov 2011
Location: NY United States
Posts: 2
Default Please help! My Command 8 is not recognized by my Mac Pro.

Hello, I`m new to this Forum.

I bought a used command 8 last week but It`s not recognized by my MacPro. Oh actually It was recognized only 2 times and worked great with my protools system but since then I`m having really tough time to make it work..

I re-installed os and protools but it doesn`t show up in Audio Midi set up window.

Here is what I`ve tried.

My another Mac(powerBook G4) recognize command 8, and my girlfried`s MacBook Pro also recognize even they don`t have command 8 driver or protools.

My MacPro`s usb ports recognize other devices so I`m sure they are working fine.

I tried various os (fresh installed tiger, leopard, snow leopard and lion) on MacPro but still doesn`t show up so maybe os doesn`t matter..

I`ve read all threads here and all articles on avid but now I have no idea to make it work so Please help me!

Here`s my system

MacPro (earlier model 4x3ghz Intel xenon, 8gb RAM)
Protools 9.0.5
Motu 24i/o (pcie-424 installed)
Command8 (latest driver and firmware installed)

Thanks for your time!
Reply With Quote
  #2  
Old 11-26-2011, 09:37 PM
stvbn@yahoo.com stvbn@yahoo.com is offline
Member
 
Join Date: Mar 2010
Location: Los Angeles
Posts: 107
Default Re: Please help! My Command 8 is not recognized by my Mac Pro.

waht you need to do:

go to: set/ peripherals/midi controllers/

type: command 8

send receive: commd 8 port 1


that should do it!


-SteveB.
Reply With Quote
  #3  
Old 11-27-2011, 11:33 PM
thunderball78 thunderball78 is offline
Member
 
Join Date: Nov 2011
Location: NY United States
Posts: 2
Default Re: Please help! My Command 8 is not recognized by my Mac Pro.

Hi SteveB.

Thanks for your reply!

but while my MacPro doesn`t recognize Command8,
I can`t set send and receive command8 port 1 because they don`t show up it
peripherals menu, it just say none. I do have command8 in the menu..
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ICON D-Command not getting recognized in PT 11 kdramsey ICON & C|24 9 12-19-2017 08:12 PM
Help! D-Command not recognized ishur ICON & C|24 8 10-13-2008 08:49 PM
Command 8 not recognized by Pro Tools gerax 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 7 07-21-2007 02:28 AM
Command 8 not recognized by PT7.2 intermittent lampmusic ProControl, Control|24, Command|8 0 09-04-2006 09:45 PM
Command 8 not being recognized RobinShort ProControl, Control|24, Command|8 1 07-01-2004 01:53 PM


All times are GMT -7. The time now is 04:11 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com