Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Tips & Tricks

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-13-2011, 12:19 PM
gob5804 gob5804 is offline
Member
 
Join Date: Nov 2011
Location: Los Angeles
Posts: 6
Default Instalation Error Code

Using PT 8 LE on Win7 32bit, got a virus and when I tried accessing PT from my desktop,blue crash screen pops up. Uninstalled PT. Now when I try to re-install the following code pops up; " E:\PROTOO~8\setup.exe is not a valid Win32 application". Any help is appreciated
Reply With Quote
  #2  
Old 11-13-2011, 04:47 PM
albee1952 albee1952 is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: nashville
Posts: 35,163
Default Re: Instalation Error Code

What did you do to get rid of the virus? Usually, the best solution is to reformat the drive and load in a fresh load of all software, or restore from a drive image(if you are not hip to drive imaging yet, put it at the top of your "to do" list)
__________________
Gigabyte X79/intel i7 3930K, 32GB RAM, DIGI003 Rack
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


The better I drink...the more I mix.....

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
  #3  
Old 11-13-2011, 05:20 PM
gob5804 gob5804 is offline
Member
 
Join Date: Nov 2011
Location: Los Angeles
Posts: 6
Default Re: Instalation Error Code

Thanks for responding. Did an RKill and ran Malwarebytes, ccleaner, and microsoft defender and killed the virus. Didn't uninstall and re-install Win7. probably should do that. Funny thing is that all the PT was stored on an external disc, and none of the other files got corrupted. I will explore imaging.
Thanks again
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pro Tools 8: Activation code not working/Error: Data Error (cyclic redundancy check) Mattmattmatty Windows 2 05-01-2013 04:26 AM
Code 32 error and error # 7400. wcolombo 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 12-16-2010 03:48 PM
Help with Instalation Scrappy2112 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 11-19-2005 04:53 PM
Unitor instalation error Alvin 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 07-01-2002 12:51 AM
SDII bus error (error code 1) trilogy Digidesign Hardware & Software 4 10-11-2001 08:36 AM


All times are GMT -7. The time now is 02:56 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com