Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > ProControl, Control|24, Command|8

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-24-2007, 04:50 PM
andre tchmil andre tchmil is offline
Member
 
Join Date: Apr 2001
Posts: 292
Default Vpot weirdness on Procontrol. anyone ?

One of my Vpots on the PC is out of control when trying to adjust them. Seems like a bad contact or so.It's very hard to dial in the right value, keeps jumping away from what I enter.
I Injected the pot with a cleaning spray but no luck.
Anyone had to repair something like that ?
I'm not sure whether it's the pot or an other component.

regards
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
E.R. weirdness. guitaramundo Eleven Rack 2 09-16-2012 01:40 PM
ADC weirdness Muzoid Pro Tools TDM Systems (Mac) 5 11-18-2008 06:19 PM
7.4 weirdness s.d. finley Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 03-30-2008 02:59 PM
7.3 Weirdness mattshort 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 01-16-2007 05:48 AM
DUC Weirdness Avid Tips & Tricks 0 11-01-2001 08:12 PM


All times are GMT -7. The time now is 05:57 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com