Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-11-2007, 06:26 PM
smc917 smc917 is offline
Member
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 62
Default Negative Measure Numbers? Like -1, 0, 1

Hi,

I would like to have Pro Tools start the measure count in negative numbers, -1, so that when my two bars of printed audio click finish I am at bar 1 not bar 3. (I am not using the Pro Tools 2 bar count off.)

Is it possible to have negative bar count?

Or is there another work around so that my bar count in Pro Tools matches the music notation which starts at measure 1.

Like in Digital performer and other sequencer software.

Thanks,

DP
Reply With Quote
  #2  
Old 02-11-2007, 06:59 PM
Ozzie Ozzie is offline
Member
 
Join Date: May 2000
Location: UK
Posts: 318
Default Re: Negative Measure Numbers? Like -1, 0, 1

Yes, use 'renumber bars' in the event menu, make bar 3= bar 1 and you'll have 2 bars count into bar 1.

Regards
Reply With Quote
  #3  
Old 02-11-2007, 07:30 PM
smc917 smc917 is offline
Member
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 62
Default Re: Negative Measure Numbers? Like -1, 0, 1

Thanks!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Change measure numbers walt68 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 10-22-2011 07:24 AM
Does anyone see my Change measure numbers post below??? walt68 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 10-20-2011 11:56 AM
why are there negative measures? trumpman 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 05-01-2010 07:24 PM
Negative "User offset" ADC numbers possible? Tim R. Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 06-19-2007 04:14 PM
Negative Clock Numbers...? Zetajazz44 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 03-01-2004 11:29 AM


All times are GMT -7. The time now is 03:45 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com