Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-30-2011, 09:48 AM
hedgerocks hedgerocks is offline
Member
 
Join Date: Jun 2011
Location: NYC
Posts: 35
Default Pro tools 9 wont read another pro tools 9 file saying its too old

So I just upgraded to pro tools 9 at home. Yesterday. Went home to finish a project. (on a digi 003) Once completed I did a save copy in. Transferred to a thumb drive. Brought it to school. Tried to open it and was greeted with "the document could not be opened because it was created with an older version of pro tools."

This is total poppycock as both versions of pro tools are 9.3.

I was late handing in an assignment and very frustrated. I never had this issue with 8.

Not a great way to start my pro tools 9 experience.

also this is my first time posting.
so be nice.
let me know if i did anything wrong or need to provide more information.


Thank you all.
and I really hope to get this session open today so my teacher doesn't think I'm full of it.
Reply With Quote
  #2  
Old 06-30-2011, 09:53 AM
winvbass winvbass is offline
Member
 
Join Date: Apr 2007
Location: Brighton UK
Posts: 14
Default

Have you tried opening a new project and importing the session data from the problem one.
Doesn't attempt to offer an answer I know, but its an easy out.
Reply With Quote
  #3  
Old 06-30-2011, 09:53 AM
hedgerocks hedgerocks is offline
Member
 
Join Date: Jun 2011
Location: NYC
Posts: 35
Default Re: Pro tools 9 wont read another pro tools 9 file saying its too old

ohh.
good idea.
Reply With Quote
  #4  
Old 06-30-2011, 09:54 AM
hedgerocks hedgerocks is offline
Member
 
Join Date: Jun 2011
Location: NYC
Posts: 35
Default Re: Pro tools 9 wont read another pro tools 9 file saying its too old

nope. still says it was created with an older version of pro tools.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pre amps work, but Tools wont read input vajrasan Windows 2 08-15-2012 08:35 AM
Pro tools 9 wont read another pro tools 9 file saying its too old hedgerocks Pro Tools 9 18 06-30-2011 02:05 PM
Pro Tools HD 7.4 zipped Session wont open in Pro Tools SE Lyvewire Pro Tools SE and Essential (Mac) 3 03-01-2011 04:41 PM
Pro-Tools can't read the Motif ES midnam file lastminute 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 05-15-2008 05:51 PM
pro tools cannot read file error funktronicz Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 10-11-2005 12:40 PM


All times are GMT -7. The time now is 05:03 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com