Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-26-2010, 05:01 PM
djstyleee djstyleee is offline
Member
 
Join Date: Jun 2010
Location: United Kingdom
Posts: 61
Default 003 rack not responding

I can not get the 003 to resound to any other application than PT, it does not show up in audio/midi utility it does not show up under 'sound' in 'system preferences' I can not work like this! I have updated the firmware, I am running the latest version of PT 8.0.4, what is going on?

computer Spec:

Mac OS X 10.5.8
2x 3.2 GHz Intel Quad's
16 Gig ram
2 Terabyte HD

I have a few strict deadlines to meet and this is killing me spent the hole day trying to sort this matter out, any hep be much appreciated!
Reply With Quote
  #2  
Old 07-26-2010, 05:53 PM
danander11 danander11 is offline
Member
 
Join Date: Aug 2006
Location: Sydney, Australia
Posts: 4,013
Default Re: 003 rack not responding

I don't know if it would be any hep or not, but have you tried loading the ASIO drivers?

Try_this

Maybe it will hep.


__________________
Here I am,
after time not long...
and thankful for the break,
What I found when I got there,
was that I couldn't stay away!

Hobo Shave!
Reply With Quote
  #3  
Old 07-26-2010, 06:28 PM
djstyleee djstyleee is offline
Member
 
Join Date: Jun 2010
Location: United Kingdom
Posts: 61
Default Re: 003 rack not responding

thats a windows based application mate but thanks again
Reply With Quote
  #4  
Old 07-26-2010, 06:54 PM
flommer flommer is offline
Member
 
Join Date: Sep 2006
Location: Boise, ID
Posts: 4,117
Default Re: 003 rack not responding

There is quite a bit of info about Core Audio not working properly for some people.. Search the forum for

"Core Audio Manager"
"Core Audio"

etc..

There is too much info to repeat here.

Unfortunately, for some people there has been no fix. There seem to be some combinations of MacOS and PT versions that caused problems..

Look especially for the posts where DigiTechSupport lists some preference files to delete..
__________________
MacPro3ghz, 6GB, 10.7.5, PT10.3.2, Digi002 factory/toolkit2/PTIEP, 11R
Reply With Quote
  #5  
Old 07-26-2010, 07:47 PM
djstyleee djstyleee is offline
Member
 
Join Date: Jun 2010
Location: United Kingdom
Posts: 61
Default Re: 003 rack not responding

Cheers mate that looks to have done the trick, to be honest that core audio manger is [bleep][bleep][bleep][bleep]e!!! I much preferred the MBox 2 Pro configuration. but need the ADAT connections.
Reply With Quote
  #6  
Old 07-27-2010, 08:53 AM
DigiTechSupt's Avatar
DigiTechSupt DigiTechSupt is offline
Avid
 
Join Date: Jan 2000
Location: Worldwide
Posts: 33,792
Default Re: 003 rack not responding

For anyone that comes across this in the future - the Core Audio troubleshooting steps are in the General Troubleshooting thread.
__________________
Avid Audio Tech Support
Help us help you - read this before posting
Support FAQ
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
eleven rack stops responding alexruimy Eleven Rack 6 06-01-2011 08:25 AM
factory 003 rack not responding atskade 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 04-30-2009 01:33 PM
003 factory rack not responding atskade 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 04-30-2009 12:40 AM
My Digi002 rack just stopped responding completely daleh 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 10-10-2007 08:28 PM
Digi 002 Rack Not Responding lblstudio 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 08-07-2006 12:20 PM


All times are GMT -7. The time now is 02:12 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com