Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > General Discussion & Off Topic > General Discussion

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-02-2011, 08:16 AM
Breathless Breathless is offline
Member
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 21
Default Merging Multiple Avid Accounts

I have two accounts with Avid (two separate logins). This is because I switched cable providers at one point and needed a new email address. So, I since then ditched that service provider and went back to my first one. I want to merge the pro tools products from both accounts into one account. Is this possible? I only have one product that I bought while under the different email address, but i'm trying to simplify. Any help would be appreciated. I would assume it would not be considered a transfer of ownership since my name / address is on both accounts...
Reply With Quote
  #2  
Old 04-02-2011, 10:35 AM
Top Jimmy's Avatar
Top Jimmy Top Jimmy is offline
Moderator
 
Join Date: Oct 2005
Location: Spokane, WA
Posts: 5,304
Default Re: Merging Multiple Avid Accounts

Yes, it is possible. They did it for me a few years ago. The problem now is contacting them to get this done without having to cough up $$$. If you figure out a way, let the rest of us know.
__________________
James Cadwallader

Hackintosh - Gigabyte Z77X-UP5TH, Intel Core i7-3770K, 32GB 1600Mhz DDR3, 2x SATA 6Gb/s 240GB SSD, 3x SATA 6Gb/s 1TB HDD, 1x Glyph 2TB USB3 HDD, Mojave 10.14.4.

Pro Tools HD Native 2020.3, Focusrite Red 8Pre, Mbox 3 (Mac)
Pro Tools 11.3.2, Mbox2 (Win 7)

Presonus Faderport, Pro Tools | Control
Reply With Quote
  #3  
Old 04-02-2011, 10:54 AM
Breathless Breathless is offline
Member
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 21
Default Re: Merging Multiple Avid Accounts

Quote:
Originally Posted by Top Jimmy View Post
Yes, it is possible. They did it for me a few years ago. The problem now is contacting them to get this done without having to cough up $$$. If you figure out a way, let the rest of us know.
Thanks for the reply. Why do they make it an absolute pain in the butt to contact them? There should just be a general Avid support email address right on the contact page. You would think since we purchase their products they can make it easy to submit requests. All I can seem to find is a page that tells me I need an Avid support code...
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Merging Multiple Tracks at once rizzader 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 09-24-2013 04:59 PM
Multiple User Accounts G5 PT TDM 6.7 HELP brinaddison Pro Tools TDM Systems (Mac) 7 11-06-2010 05:54 AM
merging multiple midi drum tracks? TREBLEBLEED 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 02-19-2008 01:08 AM
Anybody Use Multiple Accounts in OSX? Morningstar Pro Tools TDM Systems (Mac) 7 08-31-2003 11:07 AM
PT 6.01 and multiple user accounts houser Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 04-29-2003 07:07 AM


All times are GMT -7. The time now is 02:45 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com