Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-02-2005, 11:38 AM
Vaphoron Vaphoron is offline
Member
 
Join Date: May 2000
Location: Frederick, MD
Posts: 2,539
Default Dynamics III

Quote:
Designed for both Digidesign Pro Tools systems and Avid picture systems, Dynamics III is a fully functional, professional plug-in suite that includes a Compressor/Limiter, Expander/Gate, and D-Esser in a single, processor-efficient interface. With multi-channel support, Dynamics III offers a simple, optimized way to apply dynamics in stereo or in a full range of surround formats. Dynamics III also integrates easily with control surfaces, consoles, and worksurfaces, giving direct, hands-on control of functions. Best of all, Dynamics III is offered for free to all Pro Tools and Avid system users as part of the Digidesign DigiRack plug-in collection.

We all hoped this was coming and I can't wait to check it out.
__________________
- Jason
Reply With Quote
  #2  
Old 10-02-2005, 02:45 PM
jimlongo's Avatar
jimlongo jimlongo is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: T_dot
Posts: 2,825
Default Re: Dynamics III

Cool! will it be available before AES?
__________________
noise | jimlongo
Reply With Quote
  #3  
Old 10-02-2005, 03:09 PM
Vaphoron Vaphoron is offline
Member
 
Join Date: May 2000
Location: Frederick, MD
Posts: 2,539
Default Re: Dynamics III

It was a press release for AES so I doubt it will be available before then although that would be nice.

http://www.digidesign.com/news/detai...?story_id=3712
__________________
- Jason
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
no problem with dynamics in pt 8 problem with rane series dynamics at pt 8 vageli Pro Tools TDM Systems (Win) 0 01-25-2011 10:00 AM
Can Dynamics 2 and EQ 2 coexist with Dynamics 3 and EQ 3? noharmlessrock 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 05-29-2008 11:23 AM
Expander Gate/Dynamics III vs Drawmer Dynamics DaveSB Pro Tools TDM Systems (Mac) 14 01-31-2007 05:26 AM
Dynamics III is available! :) vocalvoodoo 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 13 11-08-2005 03:12 PM
Dynamics III now available Vaphoron 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 11-08-2005 11:25 AM


All times are GMT -7. The time now is 09:55 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com