Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > macOS

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-29-2020, 08:27 AM
MartinoAl MartinoAl is offline
Member
 
Join Date: Jul 2012
Location: Bristol, UK
Posts: 12
Default Running ProTools 12.6 on Sierra 10.12.6

Hi All.

I have a copy of Pro Tools 12.6 but want to be able to run Waves V11 plugins, which isn't possible unless you have Mac OS Sierra 10.12.6.

Unfortunately it looks like the highest OS you can run PT 12.6 on is Sierra 10.12.

Has anyone tried running Pro Tools 12.6 on Mac OS 10.12.6 and, if so, could they let me know any glitches/issues they've experienced as a result?

Otherwise has anyone found a workaround that allows them to use Waves V11 plugins with PT 12.6 on a Mac?

Thanks,
Martino
Reply With Quote
  #2  
Old 06-29-2020, 09:22 AM
JFreak's Avatar
JFreak JFreak is offline
Moderator
 
Join Date: Jan 2003
Location: Tampere, Finland
Posts: 20,149
Default Re: Running ProTools 12.6 on Sierra 10.12.6

It is compatible


Sent from my iPhone using Tapatalk
__________________
Janne
What we do in life, echoes in eternity.
Reply With Quote
  #3  
Old 06-29-2020, 04:21 PM
MartinoAl MartinoAl is offline
Member
 
Join Date: Jul 2012
Location: Bristol, UK
Posts: 12
Default Re: Running ProTools 12.6 on Sierra 10.12.6

Great! Thanks Janne. Why does the ProTools compatibility chart on the Avid website say that PT12.6 is only compatible with Sierra 10.12 and nothing beyond?? Is the chart out of date?
https://avid.secure.force.com/pkb/ar...tibility-Chart

Thanks,
Martino
Reply With Quote
  #4  
Old 06-29-2020, 06:17 PM
JFreak's Avatar
JFreak JFreak is offline
Moderator
 
Join Date: Jan 2003
Location: Tampere, Finland
Posts: 20,149
Default Re: Running ProTools 12.6 on Sierra 10.12.6

Only tested on 10.12.0 but if it works with buggy dot-zero it will also work with the latest version
__________________
Janne
What we do in life, echoes in eternity.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
HP Z800 running OSX Sierra for sale feliponk Buy & Sell 0 03-16-2020 02:23 PM
Anybody running 12.7.1 on OS Sierra 10.12.4 K Roche Pro Tools 12 13 05-19-2017 02:37 PM
Error 9173 running 11.3 on macOS Sierra SimonB_01 Pro Tools 11 2 04-29-2017 04:23 AM
Sierra 12.3 and protools 12.7.1 ok? arche3 Pro Tools 12 2 03-15-2017 08:11 PM
My Protools 12.6.1 with Sierra VS 12.5.2 gives Pro Tools 12 11 01-11-2017 10:10 AM


All times are GMT -7. The time now is 07:37 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com