Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-08-2007, 09:36 AM
neversleep neversleep is offline
Member
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 31
Default Trouble installing the ilok HELP!

Is there a specific process you have to go through to install the ilok? I want to authorize my factory plugins for my mbox, but I cant get it to work. I've tried putting the key in first and then installing the software, I've tried it the other way around. When I put the key in my usb port it recognizes it as the ilok, but then I get the "there was a problem installing your new hardware so it might not work properly" error. And yes I've tried different usb ports. Anyone have any ideas?
Reply With Quote
  #2  
Old 03-08-2007, 09:47 AM
spkguitar's Avatar
spkguitar spkguitar is offline
Member
 
Join Date: Apr 2003
Location: Pittsburgh
Posts: 18,161
Default Re: Trouble installing the ilok HELP!

iLok Quick Start Guide






~
__________________
My Website: Pro Tools "Newbie" Help

Studio rig: Gigabyte GA-EX58-UD3R, Intel i7 920, 6GB Patriot DDR3, NVidia 8600GS, LG GGW-H20L BD-RE, Sony CRX195E1 CD-RW, 2x WD Caviar black 640GB (os swap), 1x WD caviar 320GB (sessions), 1x Maxtor 120GB (sessions), 1x Seagate 1TB (samples/loops), Profire2626, Command8, PT12 on OSX

Mobile Rig: 2015 MacBook Pro Retina, Apollo Twin, PT12
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Having trouble authorizing iLok and downloading license to my iLok Ofentse Morris Windows 1 08-20-2012 04:36 PM
Trouble installing iLok drivers on Win 7 for PT Juan_G Pro Tools M-Powered (Win) 0 08-12-2011 10:38 PM
trouble installing matte81 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 05-31-2010 09:32 AM
trouble installing 7.4 LE on xp rpacheco6 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 09-03-2009 02:06 AM
Trouble installing PT 5.3.1 Dave Steinwedel Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 09-06-2003 02:44 PM


All times are GMT -7. The time now is 12:18 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com