Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Virtual Instruments

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-11-2017, 08:10 AM
musicman691 musicman691 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2009
Location: The Soprano State (NJ)
Posts: 12,944
Default Synthmaster One now with AAX support

Good day for Synthmaster One owners - we now have AAX support along with a bunch of other fixes/additions:
from their email:
"Other changes in this update are:
Added drag-n-drop waveform/wavetable import
Added left/right arrows for the waveform displays
Increased demo tryout period to 30 minutes
Added audio input oscillator type
Fixed: Some skins are clipped by the DAW application
Fixed: SynthMaster One generates noisy output when engine buffer size >= XLarge and engine quality >= Better
Fixed: Portamento duration shortens when engine quality is increased
Fixed: SynthMaster Windows setup doesnt write installation location to SynthMasterFolders.txt file on 64bit systems
Fixed: Added Windows keyboard handler for up/down/left/right arrows to the plugin editor window
Fixed: When skin scale is not 100%, volume meters report incorrect values
Fixed: When engine quality > Good, EQ highpass filter enters into positive feedback causing overflows
Fixed: LFO synced speed stays at 1/32 when 1/64 or 1/128 is selected"

Downloading now.
__________________
Jack
See profile for system details
QAPLA!
Reply With Quote
  #2  
Old 08-11-2017, 12:25 PM
Southsidemusic's Avatar
Southsidemusic Southsidemusic is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2011
Location: Stockholm - Sweden
Posts: 9,687
Default Re: Synthmaster One now with AAX support

This is Great News !!! Bülent is awesome

I havent got the email and went to the users page where the only Synthmaster One version is released aug 1st and says nothing about AAX support.

Where did you download from?

Synthmaster One is one of the synth VI we use all the time and now AAX64 ... now it is finetuned and ready for all PT users. We have moved much of our programming to Live9 Suite with Push2 so we have used SONE for a few months in Live and works great!

Thanks Jack for posting this.
__________________
Best Regards
Christopher


South Side Music Group
WEBHOME
SOUTHSIDEPUB

#ninjakittenshatecrunchyleaves
Reply With Quote
  #3  
Old 08-12-2017, 05:27 AM
musicman691 musicman691 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2009
Location: The Soprano State (NJ)
Posts: 12,944
Default Re: Synthmaster One now with AAX support

Quote:
Originally Posted by Southsidemusic View Post
This is Great News !!! Bülent is awesome

I havent got the email and went to the users page where the only Synthmaster One version is released aug 1st and says nothing about AAX support.

Where did you download from?

Synthmaster One is one of the synth VI we use all the time and now AAX64 ... now it is finetuned and ready for all PT users. We have moved much of our programming to Live9 Suite with Push2 so we have used SONE for a few months in Live and works great!

Thanks Jack for posting this.
You're looking at the new version. That Aug 1 date is a bit misleading considering the email blast just went out. I would have thought the update release date would have been later.

I downloaded from my user page. There's a notification on the left side of the kv331 home page about the update that's dated August 1.

Side question: did Bulent ever move to the US? I know last year he had mentioned about making the move but don't know if that ever happened.
__________________
Jack
See profile for system details
QAPLA!
Reply With Quote
  #4  
Old 08-13-2017, 07:22 PM
amagras amagras is offline
Member
 
Join Date: Mar 2015
Location: Ottawa, ON
Posts: 1,490
Default Re: Synthmaster One now with AAX support

I just got this as a gift! Great synth! Now I'd like to hear everything other users have to say about it!
__________________
Dell XPS 8700, Core i7, 16GB RAM, Windows10 Home x64,
NI Komplete Audio 6, Pro Tools 12 (active upd plan),
Alesis M1 active 520, Sennheiser eh350

andreimartinezagras.webs.com
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Synthmaster 2.8 now out musicman691 Virtual Instruments 0 05-29-2016 01:21 PM
SynthMaster, SynthMaster Player & Player FREE now in AAX format! kv331 AAX Plug-ins 12 11-03-2014 12:18 PM
SynthMaster, SynthMaster Player & Player FREE now in AAX format! kv331 Virtual Instruments 0 04-20-2014 11:26 PM
SynthMaster 2.5 Group Buy DrFord Virtual Instruments 7 01-22-2013 10:26 AM
Synthmaster 1.0.4 is now available kv331 Virtual Instruments 6 02-04-2007 06:23 PM


All times are GMT -7. The time now is 09:40 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com