Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Licensing & Accounts

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-27-2018, 07:17 AM
Loudyman's Avatar
Loudyman Loudyman is offline
Member
 
Join Date: Jan 2009
Location: France
Posts: 230
Default Plugins activation code invalid

Hello,
When I try to activate these plugins : Line 6 Echo Farm TDM, Reel Tape Suite TDM and TL Space TDM, I get this message: "Sorry, the code you provided is invalid. Please check for typos and try again, paying particular attention to characters that may look similar (such an "8" and a "B").".

These 3 plugins were shipped in sealed boxes with activation code cards.

Is there a way to contact someone at Avid by Email for free, or do I need an asc code ?

Help please,

Loudy.
__________________
Mac Pro 8 cores Intel Xeon harpertown 3Ghz (Early 2008)| ATI radeon HD 2600 XT | 16GB RAM | 750GB system drive + 3x1TB drives |
MAC OSX 10.6.8 | Protools HD 10.3.2 |
HD3 PCIe Accel |
192 I/O |
Reply With Quote
  #2  
Old 07-27-2018, 05:48 PM
Loudyman's Avatar
Loudyman Loudyman is offline
Member
 
Join Date: Jan 2009
Location: France
Posts: 230
Default Re: Plugins activation code invalid

I've tried with IE11 and firefox on different PC, activation codes are definitively rejected.......

Should I send a message directly to Jeffro to get a support case with Avid ?
__________________
Mac Pro 8 cores Intel Xeon harpertown 3Ghz (Early 2008)| ATI radeon HD 2600 XT | 16GB RAM | 750GB system drive + 3x1TB drives |
MAC OSX 10.6.8 | Protools HD 10.3.2 |
HD3 PCIe Accel |
192 I/O |
Reply With Quote
  #3  
Old 07-27-2018, 08:37 PM
jeffro's Avatar
jeffro jeffro is offline
Avid
 
Join Date: Jun 1999
Location: SF Bay Area
Posts: 8,273
Default Re: Plugins activation code invalid

Started a support case to get the codes so we can figure this out. Please look for a case notice email and reply that. Thanks!
__________________
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
EuControl Activation Code Invalid firebass305 Pro Tools | Dock 1 11-29-2016 09:11 AM
Activation code invalid JackOFBlades Pro Tools 12 8 10-05-2015 09:41 AM
Activation Code Invalid Andy R Pro Tools 11 0 06-22-2013 05:18 AM
Invalid Authorization Code for activation Plain Aura 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 03-08-2013 05:30 AM
please help...activation code invalid swayneyboy 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 03-05-2013 01:43 PM


All times are GMT -7. The time now is 09:11 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com