Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > Artist Series

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-18-2018, 10:47 AM
postprosound postprosound is offline
Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 197
Default {Urgent Help Needed} Installed Eucon 3.7 from 3.4, now can't attache workstation

Help all,

I just upgraded Eucon to 3.7 from 3.4. Eucon sees my mix and control. They are 'claimed' under the 'my surfaces' tab in eucontrol. eucontrol seems to not be able to attach to pro tools. Enable Eucon is checked in the "peripherals' tab of prefs.

I cannot seem to attach my workstation?

In any event, i cannot get past the 'welcome to pro tools' screen on the controllers.

Could this be an issue of other computers on my network having issues with 3.4 vs 3.7 on the same network?

Thanks in advance...
__________________
We, in post sound, are illusionists, not magicians.
Reply With Quote
  #2  
Old 01-18-2018, 11:50 AM
BScout BScout is offline
Member
 
Join Date: Mar 2007
Location: Los Angeles, CA
Posts: 1,929
Default Re: {Urgent Help Needed} Installed Eucon 3.7 from 3.4, now can't attache workstation

It's written right in the install and release notes: you need to have everything at Eucon 3.5 or higher if they are on the same network. You cannot have things below that on the same network.
Reply With Quote
  #3  
Old 01-18-2018, 07:27 PM
EddieJones's Avatar
EddieJones EddieJones is online now
Avid
 
Join Date: Dec 2014
Location: Santa Cruz
Posts: 2,051
Default Re: {Urgent Help Needed} Installed Eucon 3.7 from 3.4, now can't attache workstation

What he said ^
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PC Eucon Workstation 2.5.7 not seen by Mac fenders Artist Series 3 01-21-2011 01:40 PM
Urgent help is needed Labze 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 14 07-04-2009 08:48 AM
Urgent help needed! deadroom 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 7 01-09-2009 06:40 AM
Urgent Help Needed!!! ichbin Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 11-18-2007 01:19 PM
Urgent HELP needed ! smack Pro Tools TDM Systems (Mac) 6 11-11-1999 06:21 PM


All times are GMT -7. The time now is 11:02 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com