Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 10

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-01-2014, 03:02 AM
Cryos's Avatar
Cryos Cryos is offline
Member
 
Join Date: Jun 2002
Location: Montreal
Posts: 456
Default 10.3.9 bug reports

1st bug I discovered in PT10.3.9 is regarding Automation preview mode.

When in preview after writing plugin automation the little green automation selector on the actual track does not turn red. Seems too be only in 10.3.9.

Need a fix.



2nd Bug EQlll AAX. Tthis has been a long standing Bug and amazes me how Avid still have not addressed this in Freakin years has too do with EQlll AAX.

automation does not write properly or not at all when doing snap shots or real time moves. I have experienced this on all platforms from HDX, too Native and CPTK systems Ever since the inception of AAX!!!! Also the direction in which you move the mouse too widen the Q in the AAX version vs the RTAS version is reversed!! bottom line is( and I'm gonna rant now) this has been Happing for FREAKING Years and AVID have never fixed this issue. I certain it's been reported many times too no avail. Makes me truly wonder what the Good Ole folks at AVID actually do. Seems like no one gives a flying hoot.



3rd Bug Has too do with AAF/ OMF imports in 10.3.9, was recently working on a project where we kept getting regular updates, so every update we'd open the AAF 1st to make sure all data was there( we'd also make sure when opening we'd copy the data and not just reference the data. Then we'd open the master project and import the desired tracks into that project. Many many times the desired import data did not follow and we'd wind up with blank clips!

Why? I'd then go back too the origin AAF I had just opened and everything was there then go back to the master project I had attempted too import that AAF data from and I'd see the same missing clips! Is this a known issue? At any rate this is indeed something that needs too be looked into
__________________
Cory Rizos, CAS
Re-recording Mixer/Sound Designer
Montreal, Quebec
http://www.imdb.com/name/nm0007185/
coryrizos.com
Reply With Quote
  #2  
Old 10-01-2014, 06:21 AM
Alécio Costa's Avatar
Alécio Costa Alécio Costa is offline
Member
 
Join Date: Oct 2001
Location: Florianópolis, Magic Island - Brazil
Posts: 2,832
Default Re: 10.3.9 bug reports

What is not really cool is a last version for HD Accel with so many bugs.
Going back to 10.3.8? Hum...
__________________
Alécio Costa Studio
High-End E-Mastering & Music Production
www.aleciocosta.com

http://www.facebook.com/alecio.costa

PT HD2 Accel - 10.3.10 OS 10.6.8 - Mac Pro 1,1 16GB RAM and Mac Pro 2,1 GB
Mastering Gear: Pendulum, Crane, Avalon, Great River, Sebatron, Sonnox, PSP, TC, Fab Filter.
Reply With Quote
  #3  
Old 10-01-2014, 06:10 PM
Chief Technician's Avatar
Chief Technician Chief Technician is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2001
Location: NYC
Posts: 6,981
Question Re: 10.3.9 bug reports

Quote:
Originally Posted by Cryos View Post
3rd Bug Has too do with AAF/ OMF imports in 10.3.9, was recently working on a project where we kept getting regular updates, so every update we'd open the AAF 1st to make sure all data was there( we'd also make sure when opening we'd copy the data and not just reference the data. Then we'd open the master project and import the desired tracks into that project. Many many times the desired import data did not follow and we'd wind up with blank clips!

Why? I'd then go back too the origin AAF I had just opened and everything was there then go back to the master project I had attempted too import that AAF data from and I'd see the same missing clips! Is this a known issue? At any rate this is indeed something that needs too be looked into
Is this an accurate summary of your process?
  1. Open AAF as if it were a Pro Tools session file (no import)
  2. Verify that opened AAF contains necessary elements
  3. Open a master Pro Tools session
  4. Import Session Data using AAF from step 1 into master Pro Tools session
  5. Clips that were imported from AAF appear as offline in master Pro Tools session
__________________
Jonathan S. Abrams, CEA, CEV, CBNT
Apple Certified - Technical Coordinator (v10.5), Support Professional (v10.6 through v10.10)
Reply With Quote
  #4  
Old 10-02-2014, 07:24 AM
dtmprod dtmprod is offline
Member
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 433
Default Re: 10.3.9 bug reports

Does anyone know how to revert back to 10.3.8? Seemed like that version was much more stable than .9. I'm not able to get the 'uninstall' app to work. Does one have to manually remove prefs, etc?
Reply With Quote
  #5  
Old 10-02-2014, 07:34 AM
Drew Mazurek's Avatar
Drew Mazurek Drew Mazurek is offline
Moderator
 
Join Date: Oct 2000
Location: Maryland, USA
Posts: 11,524
Default Re: 10.3.9 bug reports

Quote:
Originally Posted by dtmprod View Post
I'm not able to get the 'uninstall' app to work.
Are you running Mavericks?

http://avid.force.com/pkb/articles/e...ools-Mavericks
__________________
www.drewmazurek.com

Mixing and Mastering click here to get started.
Reply With Quote
  #6  
Old 10-02-2014, 12:53 PM
musicman691 musicman691 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2009
Location: The Soprano State (NJ)
Posts: 16,274
Default Re: 10.3.9 bug reports

Quote:
Originally Posted by dtmprod View Post
Does anyone know how to revert back to 10.3.8? Seemed like that version was much more stable than .9. I'm not able to get the 'uninstall' app to work. Does one have to manually remove prefs, etc?
system info?
__________________
Jack
See profile for system details
iMac dead & retired as of 11/4/17

QAPLA!
Reply With Quote
  #7  
Old 10-02-2014, 01:38 PM
dtmprod dtmprod is offline
Member
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 433
Default Re: 10.3.9 bug reports

Quote:
Originally Posted by musicman691 View Post
system info?
I'm still on ML, 10.8.5…..
Reply With Quote
  #8  
Old 10-03-2014, 03:37 AM
musicman691 musicman691 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2009
Location: The Soprano State (NJ)
Posts: 16,274
Default Re: 10.3.9 bug reports

Quote:
Originally Posted by dtmprod View Post
I'm still on ML, 10.8.5…..
Are you using the uninstall from PT10.3.8? Actually the one from PT10.3.9 should work as well.
__________________
Jack
See profile for system details
iMac dead & retired as of 11/4/17

QAPLA!
Reply With Quote
  #9  
Old 10-04-2014, 07:45 AM
dtmprod dtmprod is offline
Member
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 433
Default Re: 10.3.9 bug reports

Quote:
Originally Posted by musicman691 View Post
Are you using the uninstall from PT10.3.8? Actually the one from PT10.3.9 should work as well.
I've been trying the one in my current folder, 10.3.9. Didn't think to try from 10.3.8 installer. C what happens there.
Reply With Quote
  #10  
Old 10-09-2014, 02:56 AM
Cryos's Avatar
Cryos Cryos is offline
Member
 
Join Date: Jun 2002
Location: Montreal
Posts: 456
Default Re: 10.3.9 bug reports

Quote:
Originally Posted by Chief Technician View Post
Is this an accurate summary of your process?
  1. Open AAF as if it were a Pro Tools session file (no import)
  2. Verify that opened AAF contains necessary elements
  3. Open a master Pro Tools session
  4. Import Session Data using AAF from step 1 into master Pro Tools session
  5. Clips that were imported from AAF appear as offline in master Pro Tools session

Yes. This is exactly what we were doing.
__________________
Cory Rizos, CAS
Re-recording Mixer/Sound Designer
Montreal, Quebec
http://www.imdb.com/name/nm0007185/
coryrizos.com
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Reports on OSX 10.4.3 LuisMota 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 14 11-09-2005 03:24 AM
Bug Reports araudio Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 12-28-2004 09:50 PM
Reports on 6.7 here, please. Tubz 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 5 11-14-2004 10:25 PM
wot no 10.2.8 reports? red_wedge 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 09-23-2003 07:37 AM
PT6 OSX 001 bug reports go here---> Kling3 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 34 02-24-2003 04:44 AM


All times are GMT -7. The time now is 11:18 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com