Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-26-2011, 06:04 PM
springthing springthing is offline
Member
 
Join Date: May 2011
Location: Australia
Posts: 22
Default RTAS plugs Intel vs non-Intel versions

Is there a major difference between the Intel and non-Intel version of RTAS plugins for Pro Tools on OSX.

ie. Can older Power Mac machines (G4/G5) run Intel versions of plugins?
Reply With Quote
  #2  
Old 11-27-2011, 11:02 AM
RegenerationMix RegenerationMix is offline
Member
 
Join Date: Oct 2010
Location: Las Vegas
Posts: 752
Default Re: RTAS plugs Intel vs non-Intel versions

Hi, no. If the plugin requires intel, then you cant run it. Also if you did get it up and running, it will run so slow or crash that it wont be usable.


Chris
__________________
http://www.youtube.com/user/RegenerationMix

http://soundcloud.com/regenerationmix

http://twitter.com/regenerationmix


MacBook Pro, 2.4GHZ, 16GB, Intel Core i7, Mac OS 10.9.1 128 SSD internal HD, 750 GB Internal HD, Pro Tools 10.3.8, Digidesign 003r, Waves 8.0, Final Cut Pro 7
Reply With Quote
  #3  
Old 11-27-2011, 12:59 PM
springthing springthing is offline
Member
 
Join Date: May 2011
Location: Australia
Posts: 22
Default Re: RTAS plugs Intel vs non-Intel versions

Thanks for confirming this Chris.

I expected as much.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
where's the rtas versions of my tdm plugs! snake doc Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 3 12-25-2011 12:02 AM
intel plugs will not load?? manis Virtual Instruments 0 01-13-2007 05:03 PM
Massey Plugs go Intel marty martin 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 09-09-2006 12:17 AM
Massey Mac - Intel versions up! nikki-k 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 09-05-2006 07:10 PM
Boot Camp and RTAS Intel plugin versions whoshotmikeg 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 06-02-2006 07:38 PM


All times are GMT -7. The time now is 01:04 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com