Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools SE and Essential (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-01-2011, 01:08 PM
atomicdog77 atomicdog77 is offline
Member
 
Join Date: Sep 2011
Location: france
Posts: 3
Default instruments problem

hi

I just installed Pro tools 8.0.3 SE included with the audio interface i bought (mAUDIO mobile pre) and i'm having problems using the instruments inside PT
I can use the church organ, the solid rock organ and the entire lead synth library but nothing more (when i select any other instrument and try to play it on my keyboard...no sound comes out...I'm using an AKAI LPK25 as a controller.
Am i missing something ? Do i need to download some other virtual synthesizer from avid website ?

Thank U

macbook pro osX 10.7
Intel Core i5
2,3 GHz
4 Go
pro tools 8.0.3 SE
M AUDIO mobilePre
Reply With Quote
  #2  
Old 09-02-2011, 03:26 AM
atomicdog77 atomicdog77 is offline
Member
 
Join Date: Sep 2011
Location: france
Posts: 3
Default Re: instruments problem

it's ok i just fixed the problem.
At first i didn't install the demo songs and loops...it seems that some of the instruments go with that part of the software.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Gouping Instruments (buses) problem awakened Pro Tools M-Powered (Win) 2 05-27-2009 01:41 AM
PT8 and VST instruments problem mgmazzei MIDI 0 03-15-2009 06:12 AM
Problem with Midi Instruments Tox 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 11-15-2005 06:13 AM
2 MIDI instruments... problem. tmat1075 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 6 11-21-2002 08:55 PM
Quicktime Instruments Problem virginia maryland Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 01-05-2001 09:30 AM


All times are GMT -7. The time now is 01:59 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com