Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Pro Tools Software (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-08-2011, 08:06 AM
mediapimp mediapimp is offline
Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 27
Default Problems with PT9 Music Production Toolkit 2 Installer

I downloaded the new MPTK2 installers for PT9, installed everything except the MP3 option per the instructions from Avid and am having a few issues.

Hybrid & Structure LE do not work at all and their interfaces are all jacked up. Click the links below for screen shots of what the interfaces look like.

Hybrid
Structure LE

And Eleven LE doesn't show up in my plugins list.

Anyone else having these issues?
Reply With Quote
  #2  
Old 01-08-2011, 09:25 AM
bradch00 bradch00 is offline
Member
 
Join Date: Jan 2006
Location: Lions Bay, Canada - Kuala Lumpur, Malaysia
Posts: 1,180
Default Re: Problems with PT9 Music Production Toolkit 2 Installer

There was a problem with some AIR plugins and Snow Leopard, which was fixed with updates;
http://avid.custkb.com/avid/app/self...=hybrid+yellow
__________________
Pro Tools 12, Studio One V3.x
iMac 27" 5k i7 4Ghz, 32GB RAM 1TB Flash (OS X 10.10.x)
OWC Thunderbay Mini (4TB SSD)
Interface: Antelope Audio Zen-Studio
Presonus Faderport & Faderport 8
Black Lion Sparrow Mk2 A/D, FMR-RNP-RNC, MIDI Xpress 128
BM5A, KRK VXT4, Equator D5
Macbook Pro 8GB RAM, 512GB SSD Audio(mobile rig)
Reply With Quote
  #3  
Old 01-08-2011, 10:15 AM
mediapimp mediapimp is offline
Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 27
Default Re: Problems with PT9 Music Production Toolkit 2 Installer

Thanks! The updates fixed the yellow interfaces.

Still not sure why Eleven LE is not showing up, though.
Reply With Quote
  #4  
Old 01-08-2011, 10:28 AM
mediapimp mediapimp is offline
Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 27
Default Re: Problems with PT9 Music Production Toolkit 2 Installer

Never mind. Eleven LE is working. User error!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Music Production Toolkit 2 problems.... badbones Virtual Instruments 5 11-30-2010 07:53 PM
problems with music production toolkit der daniel 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 11 11-11-2007 05:56 PM
Music Production Toolkit Problems!!! KingAce 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 11-01-2007 06:13 PM
Music Production Toolkit Problems, Please Help! dwdrmmr13 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 10-26-2007 04:54 PM
Problems with Music Production Toolkit gmusic 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 8 01-30-2007 12:05 PM


All times are GMT -7. The time now is 10:53 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com