Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Pro Tools 2018

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #11  
Old 01-24-2018, 03:57 PM
thanos4 thanos4 is offline
Member
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 445
Default Re: Track Presets not showing in Workspace

Quote:
Originally Posted by connor@@vid View Post
It looks like your advanced search additions are causing the workspace to show only Audio Files. Try removing all of those advanced searches. Those options aren't coming up for me here with clean preferences when I view the Track Presets location.
Hi Connor
tried closing everything of the above...nothing helped
Reply With Quote
  #12  
Old 01-24-2018, 04:01 PM
john1192 john1192 is offline
Member
 
Join Date: Nov 2001
Location: Woodland Hills
Posts: 5,600
Default Re: Track Presets not showing in Workspace

Quote:
Originally Posted by thanos4 View Post
thanx John
2018.1 ..as "Track Presets" is a new feature we're talking about
just checking .. understood about 2018.1 .. and you have connor's ear .. i will check here as well ..
__________________
OS 10.12.6 for PT 11.3.2 & 12.4 & above
Mac Pro 6-core 3.33ghz (2012) 24gb ram 256gb SSD
Macbook Pro july 2014 2.5ghz 16gb ram 512gb SSD - OS10.12.6 - PT 12.4 & above
lynx AES16e-SRC & Aurora 16
Artist Transport & iPad - Pro |Control - EuCon 3.7 (older Euphonix Branded MC Transport)
Reply With Quote
  #13  
Old 01-24-2018, 04:03 PM
thanos4 thanos4 is offline
Member
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 445
Default Re: Track Presets not showing in Workspace

Forgot to mention,i also tried with the default (old) workspace as Connor said..still empty
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	2.jpg
Views:	0
Size:	39.8 KB
ID:	9842  
Reply With Quote
  #14  
Old 01-24-2018, 04:05 PM
john1192 john1192 is offline
Member
 
Join Date: Nov 2001
Location: Woodland Hills
Posts: 5,600
Default Re: Track Presets not showing in Workspace

Quote:
Originally Posted by thanos4 View Post
Forgot to mention,i also tried with the default (old) workspace as Connor said..still empty
hmm .. working fine here ..
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screen Shot 2018-01-24 at 3.04.55 PM.jpg
Views:	0
Size:	79.1 KB
ID:	9843  
__________________
OS 10.12.6 for PT 11.3.2 & 12.4 & above
Mac Pro 6-core 3.33ghz (2012) 24gb ram 256gb SSD
Macbook Pro july 2014 2.5ghz 16gb ram 512gb SSD - OS10.12.6 - PT 12.4 & above
lynx AES16e-SRC & Aurora 16
Artist Transport & iPad - Pro |Control - EuCon 3.7 (older Euphonix Branded MC Transport)
Reply With Quote
  #15  
Old 01-24-2018, 04:05 PM
ChuckS ChuckS is offline
Member
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 1,048
Default Re: Track Presets not showing in Workspace

In Preferences, is your Operation --> Documentation and Settings set for the correct location? Working here on the Mac also.
__________________
PT 2018.10 DP 9.51 VEP 6.x Komplete Audio6 HP Envy 8G i7 Quad Laptop Win10 (x64 1809)
PT 2018.10 DP 9.51 VEP 6.x 828mkII ADA8200 MTP-AV 2011 Mac Mini i7 Quad High Sierra.6 (end of the OS road for the 2011 Mini)
Reply With Quote
  #16  
Old 01-24-2018, 04:08 PM
thanos4 thanos4 is offline
Member
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 445
Default Re: Track Presets not showing in Workspace

Quote:
Originally Posted by ChuckS View Post
In Preferences, is your Operation --> Documentation and Settings set for the correct location? Working here on the Mac also.
Yes
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	3.jpg
Views:	0
Size:	43.9 KB
ID:	9844  
Reply With Quote
  #17  
Old 01-24-2018, 04:11 PM
connor@@vid's Avatar
connor@@vid connor@@vid is offline
Avid
 
Join Date: May 2013
Location: Bay Area, CA
Posts: 98
Default Re: Track Presets not showing in Workspace

Good question with the Documents location!

The only other thing i can think of is something you've mentioned already trying but want to confirm the right files were involved. That is to trash the workspace database files.

Browse to /Users/Shared/Pro Tools
Move the following files to any other location (or delete if you wish):
MiscSettings
WaveCache.wfm
Workspace.wksp
Workspace.wksp-shm
Workspace.wksp-wal
Reply With Quote
  #18  
Old 01-24-2018, 04:17 PM
thanos4 thanos4 is offline
Member
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 445
Default Re: Track Presets not showing in Workspace

Quote:
Originally Posted by connor@@vid View Post
Good question with the Documents location!

The only other thing i can think of is something you've mentioned already trying but want to confirm the right files were involved. That is to trash the workspace database files.

Browse to /Users/Shared/Pro Tools
Move the following files to any other location (or delete if you wish):
MiscSettings
WaveCache.wfm
Workspace.wksp
Workspace.wksp-shm
Workspace.wksp-wal
Connor,i deleted all those files 2 or 3 times except the MiscSettings..thought it would relate to something else
Reply With Quote
  #19  
Old 01-24-2018, 04:21 PM
thanos4 thanos4 is offline
Member
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 445
Default Re: Track Presets not showing in Workspace

Deleted MiscSetting and restarted Pro Tools
all seemed fine here
thaaaanx Connor
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screen Shot 2018-01-25 at 01.20.51.jpg
Views:	0
Size:	48.5 KB
ID:	9845  
Reply With Quote
  #20  
Old 01-24-2018, 04:25 PM
john1192 john1192 is offline
Member
 
Join Date: Nov 2001
Location: Woodland Hills
Posts: 5,600
Default Re: Track Presets not showing in Workspace

Quote:
Originally Posted by thanos4 View Post
Deleted MiscSetting and restarted Pro Tools
all seemed fine here
thaaaanx Connor
this is good info for everyone !!! Connor Rocks !!!
__________________
OS 10.12.6 for PT 11.3.2 & 12.4 & above
Mac Pro 6-core 3.33ghz (2012) 24gb ram 256gb SSD
Macbook Pro july 2014 2.5ghz 16gb ram 512gb SSD - OS10.12.6 - PT 12.4 & above
lynx AES16e-SRC & Aurora 16
Artist Transport & iPad - Pro |Control - EuCon 3.7 (older Euphonix Branded MC Transport)
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Track Presets [solved] jkeefauver Pro Tools 12 9 01-29-2018 10:36 AM
Track Presets Disappearing In Workspace? indeloon85 Pro Tools 12 1 01-29-2018 05:14 AM
The presets in the workspace window don't save... Arno Peeters Pro Tools 12 4 06-11-2017 09:43 AM
Saving Workspace Presets tangoportland Tips & Tricks 2 11-28-2015 05:36 AM
Workspace presets? Tim R. Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 03-11-2007 06:57 PM


All times are GMT -7. The time now is 05:47 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com