Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > Pro Tools | Dock

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-01-2017, 10:45 AM
dez811 dez811 is offline
Member
 
Join Date: Jul 2012
Location: Atlanta Ga
Posts: 47
Default Nothing Works

I really don't understand how broken software can be released I get that there are a lot of variables different types of computers etc. but did anyone even try this crap? it doesn't work should have never been released and I cannot roll back so now what hurry up and wait?
Reply With Quote
  #2  
Old 07-01-2017, 03:42 PM
albee1952 albee1952 is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: nashville
Posts: 34,863
Default Re: Nothing Works

Hmm, I don't understand how you expect anyone to be able to offer any help with zero information about anything(but do feel free to vent)
__________________
Gigabyte X79/intel i7 3930K, 32GB RAM, DIGI003 Rack
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


The better I drink...the more I mix.....

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
  #3  
Old 07-01-2017, 06:26 PM
EddieJones's Avatar
EddieJones EddieJones is offline
Avid
 
Join Date: Dec 2014
Location: Santa Cruz
Posts: 2,148
Default Re: Nothing Works

Quote:
Originally Posted by dez811 View Post
but did anyone even try this crap?
If by crap you mean EuControl....then yes a few thousand people tried it and are using it daily. (not to mention our external team of beta testers who are customers just like you and our internal QA team)

Please be more specific and I'm sure we can help solve any issues you are having with your system.
Reply With Quote
  #4  
Old 07-01-2017, 08:19 PM
dez811 dez811 is offline
Member
 
Join Date: Jul 2012
Location: Atlanta Ga
Posts: 47
Default Re: Nothing Works

You Know whats wrong with it. i use it daily whats your point?? it works perfectly??? maybe because it only cost 1000.00 I should be quiet?? next thing you'll be telling me you get what you pay for buy a s6 lol. maybe I'm not pro enough

Last edited by dez811; 07-01-2017 at 10:35 PM. Reason: other
Reply With Quote
  #5  
Old 07-01-2017, 10:55 PM
EddieJones's Avatar
EddieJones EddieJones is offline
Avid
 
Join Date: Dec 2014
Location: Santa Cruz
Posts: 2,148
Default Re: Nothing Works

My point is, this forum, other users and myself(mostly in my spare time) are on here to help. I don't see how this thread helps anyone. Other than the Dock 16 LED issue (which we are looking into) what else can I help with?
Reply With Quote
  #6  
Old 07-02-2017, 06:55 PM
ha2dorff ha2dorff is offline
Member
 
Join Date: Apr 2011
Location: Bergen, Norway
Posts: 242
Default Re: Nothing Works

Quote:
Originally Posted by dez811 View Post
it doesn't work

Works fine here: PT 12.8, S3, Dock, Control, EuControl...
What's not working, is your attitude.
Reply With Quote
  #7  
Old 07-03-2017, 08:13 AM
Anthony_Anz Anthony_Anz is offline
Member
 
Join Date: Jul 2016
Location: NY
Posts: 191
Default Re: Nothing Works

What exactly is the issue you're having?

Perhaps it's known issue?
Perhaps AVID is working on it and you're not aware?
Perhaps AVID is NOT aware and you should report the issue you're having so we can all benefit?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Digi002 works on Mac, not on Windows. ANOTHER Digi002 works on both hammerfied 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 09-20-2016 03:38 PM
Mbox 2, Input works, sound for non-protools works... rmiller9969 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 7 08-13-2011 05:13 PM
Nothing works Ajay 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 04-27-2003 04:10 PM
The dr8 works!!! 1Nation 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 9 04-25-2003 06:27 AM
It Works! My Protools system works!!! Woooooo Hooooo!! Siberian 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 8 03-19-2003 09:48 AM


All times are GMT -7. The time now is 08:03 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com