Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-21-2009, 03:30 PM
EricWillhelm EricWillhelm is offline
Member
 
Join Date: Nov 1999
Location: Charlotte NC
Posts: 610
Default Audio Import from CD much slower since I went to 8.0.3

Of course I also went to Snow Leopard at the same time, so that widens the field of possible culprits considerably. But just looking to narrow the field. Anyone else out there experiencing significantly slower audio imports from CD? (we're talking 15 minutes where it used to take maybe 2-3 minutes).
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
.m4a file from iphone drops a whole key and slower tempo on import fredmant Pro Tools 10 9 12-25-2012 08:48 PM
Imported audio files playback at slower tempo ieSean 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 11-30-2010 08:52 PM
Audio playsback at slower speed, but sample rates are correct lblstudio 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 05-12-2009 02:25 PM
Audio playback slower and detuned - bitrate mismatch?? Paolo777 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 02-23-2008 04:47 PM
Bounced Audio plays slower on CD/pc?? san mehat Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 02-12-2002 10:53 PM


All times are GMT -7. The time now is 02:06 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com