Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-12-2004, 11:09 AM
gregor rasek gregor rasek is offline
Member
 
Join Date: Jan 2001
Location: Austria/Vienna
Posts: 173
Default romours ´bout digi goes into live-market???

do you have some more infos bout this???

http://www.musiciansnews.com/84/digi...or_live_.shtml
__________________
O.R.S. - recording engineer - www.overdub.at
Reply With Quote
  #2  
Old 07-14-2004, 03:55 AM
gregor rasek gregor rasek is offline
Member
 
Join Date: Jan 2001
Location: Austria/Vienna
Posts: 173
Default Re: romours ´bout digi goes into live-market???

no ideas??? i´d be very interessted.. cause i´m working alot in theatres... might be cool solution for me having a live-console from digidesign at work:)
__________________
O.R.S. - recording engineer - www.overdub.at
Reply With Quote
  #3  
Old 07-14-2004, 03:58 AM
gregor rasek gregor rasek is offline
Member
 
Join Date: Jan 2001
Location: Austria/Vienna
Posts: 173
Default Re: romours ´bout digi goes into live-market???

hello???
__________________
O.R.S. - recording engineer - www.overdub.at
Reply With Quote
  #4  
Old 07-14-2004, 11:45 AM
Bastiaan Bastiaan is offline
Member
 
Join Date: Nov 2001
Location: Nederland
Posts: 6,914
Default Re: romours ´bout digi goes into live-market???

Hiya!
__________________
What's that?
- That's the machine that goes "pling".


Bastiaan
Reply With Quote
  #5  
Old 07-14-2004, 12:03 PM
spkguitar's Avatar
spkguitar spkguitar is offline
Member
 
Join Date: Apr 2003
Location: Pittsburgh
Posts: 18,161
Default Re: romours ´bout digi goes into live-market???

gregor, while not really anything concrete, Dave Lebolt hints at it on page 3 of this article.
__________________
My Website: Pro Tools "Newbie" Help

Studio rig: Gigabyte GA-EX58-UD3R, Intel i7 920, 6GB Patriot DDR3, NVidia 8600GS, LG GGW-H20L BD-RE, Sony CRX195E1 CD-RW, 2x WD Caviar black 640GB (os swap), 1x WD caviar 320GB (sessions), 1x Maxtor 120GB (sessions), 1x Seagate 1TB (samples/loops), Profire2626, Command8, PT12 on OSX

Mobile Rig: 2015 MacBook Pro Retina, Apollo Twin, PT12
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Digi hardware - bizarre behavior - Digi you will lose this market share andre67 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 27 02-26-2010 08:45 PM
Suggestion for digi to keep dominating market brokemusician3 Pro Tools TDM Systems (Mac) 56 01-12-2006 12:33 AM
digi goes into live-market with live console?? gregor rasek Pro Tools TDM Systems (Win) 0 07-14-2004 04:02 AM
Digidesign Enters Live Sound Market majortracks2 Pro Tools TDM Systems (Mac) 6 05-03-2004 09:09 PM
Digi Market Dominance. s0nguy 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 23 03-03-2004 07:55 PM


All times are GMT -7. The time now is 10:45 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com